A Jobbik demokrata párt?
Mi lenne, ha a Jobbiknak lenne 2/3-a?
Szerintem hasonló lenne, mint a Szálasi időszakban. Az emberi jogok biztonságban lennének? A párt tekintélyuralmi rendszert alakítana ki, és bebetonozná a hatalmát? Könyékig belenyúlnának az életünkbe (hit, család, szabadság)?
Rohamsisak, te is egy tipikus Jobbikos vagy. Te és a hasonszőrű elvtársaid vagytok az okosak, akik a Világ működésével tisztában vannak. A többi pedig vagy hülye, cigány, zsidó, kommunista vagy valami más egyéb alantas nációhoz tartozó személy.
Attól, hogy kisebbségi komplexusodat más emberek gyűlöletébe fojtanád, inkább gondolkozz el azon, hogy mennyire értelmes hozzászólásaid voltak.
Nemzetszocializmus néhány alapeleme:
"antiliberalizmus, marxizmus-, kommunizmus-, bolsevizmusellenesség"
"a zsidóság elleni fajgyűlölet.."
"rasszizmus: az emberi rasszok közötti különbségek hangsúlyozása"
Ez a néhány elem csak a hozzászólásaidból bizonyítható, de biztos vagyok benne, hogy az élettér elmélettel (= Nagy Mo.), homofóbiával,szociáldarwinizmussal, és a a vallásszabadság korlátozásával is egyet értesz.
Náci vagy, még akkor is ha tagadod.
Forrás: Wikipedia
Rohamsisak, én nem nevetek rajtad. Felesleges álironizálnunk. A világ működéséről csak ennyit: 1. Tudsz nekem mondani egy olyan momentumot, mikor a radikalizmus békét hozott? Nem ismersz sem engem, sem senki mást itt. Nem ismered sem a politikai állásfoglalásomat (Talán ha nem veled vagyok, akkor ellened? Egyetlen pártot sem favorizálok.), sem az életcéljaimat. Ebből kifolyólag eget rengető baromság azt állítani, hogy mindenki, aki a Jobbikot nem tartja jó vezetőnek, az egy középszerű, befolyásolható kispolgár. Meg sem fordul a fejedben, hogy talán te tudsz keveset a világról? Először önmagaddal légy tisztában, aztán érvelj. Érzed a békét a lelkedben? Nem várhatod, hogy bárki komolyan vegyen, ha úgy vagdalkozol, mint egy sértett kisfiú.
egy korábbi kommentező
Olvassátok el és nézzetek körül ezen a weboldalon:
Ezek Szálási utódjai, és olyan rossz emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!