Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért tekint a jobbik a közel...

Miért tekint a jobbik a közel keletre barátként mi jó neki ebben? Miért és miből gondolja, hogy a közel kelet az erkölcs és a tisztaság utolsó mentsvára? E közben keleten:

Figyelt kérdés
e közben keleten: [link]

2012. aug. 1. 22:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
miatt*
2012. aug. 2. 10:38
 22/32 anonim ***** válasza:
Ha hitler nyer nem lenne már magyar se (euba tuti) csak, hogy tudd.
2012. aug. 2. 15:27
 23/32 A kérdező kommentje:

"Úgy, hogy majdnem minden rossz dolog miattuk van. Ha Hitler nyerm nem lennének zsidók, nem lenne most arabimádó Jobbik, nem lenne Európa tele arabokkal, és talán már sikerült volna megbékélnünk a szlovákokkal, szerbekkel Szálasinak hála."

fasza szóval ha fúj a szél a zsidók miatt van ha nem fúj a zsidók miatt van ha túl meleg van biztosan a zsidók keze van a dologban! sőt lehet ők küldték a viharokat is k*rvára nem a témába vág amit ide leírtál amit írtál az egy nagy baromság... HA-val amúgy sem érvelünk főleg egy ilyen kérdésre nem...

2012. aug. 2. 15:53
 24/32 anonim ***** válasza:
Egy idiótának mit érveljek normálisan? Majd jön valami nagy libsi, és szajkózná rá a hülyeségeit, mint pl. a "Ha Hitler nyer, magyar se lenne."
2012. aug. 2. 17:00
 25/32 A kérdező kommentje:
"Egy idiótának mit érveljek normálisan?" ja akkor idióta vagyok? de ha az vagyok akkor minek írsz nekem?
2012. aug. 2. 18:43
 26/32 anonim ***** válasza:
mi ez a szennylap amit linkeltél? nem bírtam végig olvasni ... azt hittem vmi átfogó cikkel akarsz igazolni vmi állítást.
2012. aug. 2. 22:40
 27/32 anonim ***** válasza:
51%

Ennek nincs köze a libiséghez ez történelem édesem.

De akkor menjetek vonuljatok babáim sieg heilezve, de neeeeeem ti nem vagytok nácik!

2012. aug. 3. 16:01
 28/32 anonim ***** válasza:
28%

"ez történelem édesem."

A ma elfogadott történelmet a zsidók írták(és találták ki). A zsidók viszont mindig, mindenhol hazudnak. Ennyit rólad.

2012. aug. 3. 18:29
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát persze meg a mikulás xD

Az is jobb mint a nácik.

2012. aug. 3. 19:04
 30/32 A kérdező kommentje:

"A ma elfogadott történelmet a zsidók írták(és találták ki). A zsidók viszont mindig, mindenhol hazudnak. Ennyit rólad."

Tudnál példákat mondani?

2012. aug. 3. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!