Mit szóltok hozzá, hogy Novák Előd kiakarja Szegedit vágni a jobbikból? Ami ugye akár a jobbik szakadásához is vezethet
Nem is értem, hogy lehet valakinek a származása probléma, illetve mi köze van nekik ahhoz, hogy Szegedinek zsidó felmenő vannak.
"A most közölt hangfelvétel végén Szegedi azt állítja, hogy előnyöket tudna biztosítani Ambrus Zoltánnak európai parlamenti forrásokat megemlítve, amelyekből „teljesen legálisan” tudna neki juttatásokat biztosítani, feltehetően azért cserébe, hogy Ambrus az információit ne hozza nyilvánosságra"
Szerintem ezért kellene kizárni, nem pedig ilyen baromságok miatt.
A Jobbik ereje és gyengesége is arról a tőről fakad, hogy radikális, maga, úgy, mint hívei elvakultak, a szkeptis legkisebb morzsáját sem mutatják.
Ez egyfelől biztos, hangos szavazókat kelt, akik többnek tűnnek, mint amik, ezáltal erősebbnek tűnnek, és több szavazót vonzanak.
De olyan ellentmondásokhoz is vezet, mint a jobbikos, aki genetikai vizsgálatát lengette, hogy nincs benne zsidó gén, vagy épp a fent említett eset. Vagy ott volt a jobbikos, aki egy meleg felvonuláson készített fotóról köszönt vissza. Vagy a gárdista tag (Novák személyes ismerőse), aki évekig dugta a tizenéves lányát, mégis, a radikális jobb oldal mindig az erkölcsi tisztaság erőszakos terjesztését sürgeti.
Szerintem a botrány következtében kevés szavazatotugyan elveszíthet a jobbik, de nem hiszem, hogy a párt úgy kettészakadna, mint ahogyan a Híd Párt kivált a MKP-ből. Szegedi nagy hal, de csak egy hal.
"Vagy a gárdista tag (Novák személyes ismerőse), aki évekig dugta a tizenéves lányát, mégis, a radikális jobb oldal mindig az erkölcsi tisztaság erőszakos terjesztését sürgeti."
ÚRISTEN erről nem is hallottam ki volt ez az állat? mutass már linket v vmi nem tom mit erre igazán kíváncsi vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!