Olyan újságra ne hivatkozzunk már ami számon kérhetetlen ha hazudik...
2012. júl. 14. 11:02
12/22 anonim válasza:
Soha nem fogták még hazugságon, ergo számonkérésre soha sem adott okot.
2012. júl. 14. 11:09
13/22 anonim válasza:
Én biztos nem szavaznék ilyen sötét zöld pártra.A benzint 1000 forintra emelnék meg a megmaradt ipart is tönkretennék mert "szennyez". Dugódíjat csinálnának , lekapcsoltatnák az atomerőművet és stb.
Inkább bővíteni kellene azt az erőművet vagy építeni még egyet.
Hidd el a zöldek nem sokkal jobbak mint a kommunisták.
Jó dolog a környezetvédelem és hasznos , szükséges de ne essünk már át a ló túloldalára.
2012. júl. 14. 11:09
14/22 tetro válasza:
konkrétan rólam is hazudott már, vegyük úgy hogy én akkor hazugságom fogtam. feljelentést ellenben nincs ki ellen tenni, innentől kezdve egy vicc az egész.
2012. júl. 14. 11:10
15/22 anonim válasza:
Bizonyítékod is van rá?
2012. júl. 14. 11:11
16/22 anonim válasza:
"
Tudom van akiket itt meglep, de a választás egy marketing kampány. Az hogy ott mi volt egy párt szlogenje, arra hivatkozni már a középsős óvodások közül is csak a legbutuskábbaknak megengedett. Légyszi mutass egy olyan pártot, amelyik nem hangzatos ígéretekkel kampányol aztán meg lóf@sz. Ugye nem a Fideszre gondolsz, mert akkor kiesek a székemből a röhögéstől..."
Az egy dolog, hogy ez így van, de ők mondták azt, hogy lehet más a politika. Ha meg nem gondolták komolyan akkor miért nem mondhatnánk azt, hogy SZDSZ=LMP?
2012. júl. 14. 11:14
17/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ugyan az lenne. Az SZDSZ sem volt egységes párt. Volt a Kuncze-féle csapat, a hitgyülis csapat stb. Ahhoz képest, hogy milyen kicsi párt volt rengeteg majom megfordult benne, azért is eset szét. Az LMP is csak egy játszótér a gyökereknek, hogy eljátszhassák, hogy politikusok. Ugyan úgy fogja végezni, mint az SZDSZ, ráadásul, ha nem csapódik hamarosan kormánypárt mellé akkor még úgysem...
2012. júl. 14. 11:19
18/22 anonim válasza:
Az szdsz egy, a kapitalizmus mellett kiálló, neoliberális elveket valló párt volt, az lmp pedig egy balos, antiglobalista zöld párt. Aki szerint utódpárt, az egy f.asz, ennyi, minden cizelláltság nélkül. Én szavaztam az szdsz-re, de ezekre akkor sem, ha ők lennének az egyetlen nem szélsőjobboldali párt.
2012. júl. 14. 12:01
19/22 tetro válasza:
Igen, van rá bizonyítékom, hogy a szüleim nem kajmánok. Meg a többire is amit írtak. Tudod ez alapján lehetett volna feljelentést tenni. Vagy mit szeretnél, hogy neked a kuruc.info zombiolvasójának bizonyítsak bármit? Ne haragudj, de erre se energiám, se akaratom :D
2012. júl. 14. 13:32
20/22 anonim válasza:
Kurucinfósnak: a linken levő diagramok azt támasztják alá, hogy a liberálisok 14 éve és ma is a nagyvárosokban (Budapest, Pécs, Szeged, Győr), illetve a nyugati országrészben számíthattak jelentősebb támogatásra. Hihetetlen felfedezés! Már 150 éve is így volt, és 50 év múlva is pontosan így lesz ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!