Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jelenleg melyik pártra szavazn...

Jelenleg melyik pártra szavaznátok? Jobbikra vagy Fideszre? És miért?

Figyelt kérdés
Tudom feltesznek 100 ilyen kérdést, de kíváncsi vagyok hogy mostanra kinek mi a véleménye és miért választaná pont azt a pártot.

2012. júl. 7. 20:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
31%
Ha már kötelező választani, akkor a Fideszre, az azért kevésbé baloldali, mint a Jobbik.
2012. júl. 8. 00:18
 22/36 anonim ***** válasza:
77%

"Kivétel nélkül mindet."

Ebből látszik, hogy lövésed sincsen az LMP-ről, vagy az SZDSZ-ről, csak visszamondod papagáj módjára, amit bálványaid a szádba adtak.

2012. júl. 8. 00:19
 23/36 anonim ***** válasza:
81%
18-as! Nem gond a jurtában lakás, ezek az ősmagyarkodók azt úgyis nagyon élveznék.... Majd onnan kiabálják, hogy "VIKTOR, VIKTOR"!!!!
2012. júl. 8. 08:46
 24/36 anonim ***** válasza:
13%
A Jobbikra. Hogy miért? Mert bennük látok lehetőséget.
2012. júl. 8. 08:59
 25/36 anonim ***** válasza:
23%
Én nem vagyok egyik párt elkötelezettje sem de amit látok az elmúlt 20 év tanulságából az az hogy semmiféle radikális változás nem indult meg Magyarországon,ezért a Jobbiknak adok egy lehetőséget,hogy rendbe tegyék nagyszerű Hazámat.
2012. júl. 8. 09:41
 26/36 anonim ***** válasza:
81%
Egyikre sem, de a Fideszre semmiképp.
2012. júl. 8. 16:00
 27/36 anonim ***** válasza:
95%

2010 ben nem mentem el szavazni, ezt nagyon nagyon megbántam!

2014 ben elmegyek de egy biztos hogy a Fideszre és a jobbikra nem szavazok.

Remélem hogy sikerül megalakítani egy baloldali politikai és civil tömörülést 2014 re és ha ez létre jön felkérni Bajnai Gordont egy szakértői kormány megalakítására, azzal a feltétellel hogy a politikusok nem avatkozhatnak bele a szakértői kormány döntéseibe. Ha ezek teljesülnek akkor rájuk szavazok.

2012. júl. 8. 16:30
 28/36 Attila6969 válasza:
Hogy kire? Ha két évig bírják a vikiék akkor rájuk!!! Mert megérdemeljük! :) Megérdemli ez a birka nép, hogy egy ilyen "JÓ" vezíre legyen!!
2012. júl. 8. 23:28
 29/36 Attila6969 válasza:
91%
Milyen hülyeségeket lehet itt olvasni.... Az LMP az az SZDSZ.. :) A jobbik az balos... :) A gyurcsán alatt 8x os államadósság!!! Honnan szeditek ezeket?? Szátokba adja a kedvencetek?? Még mindig bírjátok!! Hát adózzatok.... Holnap már fizethettek járdaadót, levegőadót stb.
2012. júl. 8. 23:31
 30/36 anonim ***** válasza:
90%

Két év elteltével még mindig itt tartunk! Na ezért szavazok én egy Bajnai által vezetett szakértői kormányra.

Surányi: fordulat nélkül nem lesz IMF-megállapodás

1 komment| Megjelent: 2012.07.09. 08:16|Frissült: 2012.07.09. 08:50

Gazdaságpolitikai fordulat kell ahhoz, hogy létrejöhessen az IMF-megállapodás, ám ha létrejön, akkor nagyon sok minden változna jó irányba, és rövid idő alatt – állítja a volt jegybankelnök.

Surányi György szerint az ország szerencséje, hogy az export még fut, és hogy magas az ország devizatartaléka. Gazdasági problémáinkat viszont 11 éve cipeljük, az egyetlen előremutató év pedig a Bajnai-kormány idejére esett - vélekedik.

Mint az Origónak adott interjúban elmondta, a jelenlegi gazdaságpolitika töretlen folytatása esetén csekély esélyt lát az IMF-megállapodásra. Állítja, ha azonban lényeges módosulás következne be a gazdaságpolitikában, akkor nem is lenne szükség a nemzetközi pénzügyi intézményekre.

A volt jegybankelnök szerint amennyiben létrejön az IMF-megállapodás, akkor stabilan 280 forint alatt ragadhatna az euró árfolyama. Véleménye szerint a megállapodás révén a belföldi és a külföldi üzleti körök és a fogyasztók bizalma visszatérne, aminek pozitív hatása lenne a hazai és a külföldi beruházásokra, valamint a fogyasztásra, ennek következtében a növekedésre, a foglalkoztatásra, a költségvetés helyzetére és az inflációra.

2012. júl. 9. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!