Jelenleg melyik pártra szavaznátok? Jobbikra vagy Fideszre? És miért?
"Kivétel nélkül mindet."
Ebből látszik, hogy lövésed sincsen az LMP-ről, vagy az SZDSZ-ről, csak visszamondod papagáj módjára, amit bálványaid a szádba adtak.
2010 ben nem mentem el szavazni, ezt nagyon nagyon megbántam!
2014 ben elmegyek de egy biztos hogy a Fideszre és a jobbikra nem szavazok.
Remélem hogy sikerül megalakítani egy baloldali politikai és civil tömörülést 2014 re és ha ez létre jön felkérni Bajnai Gordont egy szakértői kormány megalakítására, azzal a feltétellel hogy a politikusok nem avatkozhatnak bele a szakértői kormány döntéseibe. Ha ezek teljesülnek akkor rájuk szavazok.
Két év elteltével még mindig itt tartunk! Na ezért szavazok én egy Bajnai által vezetett szakértői kormányra.
Surányi: fordulat nélkül nem lesz IMF-megállapodás
1 komment| Megjelent: 2012.07.09. 08:16|Frissült: 2012.07.09. 08:50
Gazdaságpolitikai fordulat kell ahhoz, hogy létrejöhessen az IMF-megállapodás, ám ha létrejön, akkor nagyon sok minden változna jó irányba, és rövid idő alatt – állítja a volt jegybankelnök.
Surányi György szerint az ország szerencséje, hogy az export még fut, és hogy magas az ország devizatartaléka. Gazdasági problémáinkat viszont 11 éve cipeljük, az egyetlen előremutató év pedig a Bajnai-kormány idejére esett - vélekedik.
Mint az Origónak adott interjúban elmondta, a jelenlegi gazdaságpolitika töretlen folytatása esetén csekély esélyt lát az IMF-megállapodásra. Állítja, ha azonban lényeges módosulás következne be a gazdaságpolitikában, akkor nem is lenne szükség a nemzetközi pénzügyi intézményekre.
A volt jegybankelnök szerint amennyiben létrejön az IMF-megállapodás, akkor stabilan 280 forint alatt ragadhatna az euró árfolyama. Véleménye szerint a megállapodás révén a belföldi és a külföldi üzleti körök és a fogyasztók bizalma visszatérne, aminek pozitív hatása lenne a hazai és a külföldi beruházásokra, valamint a fogyasztásra, ennek következtében a növekedésre, a foglalkoztatásra, a költségvetés helyzetére és az inflációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!