Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Erről mi a véleményetek? :-)...

Erről mi a véleményetek? :-) ) ) )

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 29. 11:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Tragikus.
2012. jún. 29. 11:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Ilyen fokú önteltséggel gőggel és butasággal még nem találkoztam mint amit ebben a nyilatkozatban előad a fülkeforradalmár! :-)))
2012. jún. 29. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik ez kell a híveinek, no meg a tündérmesék.
2012. jún. 29. 11:30
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Őrület.

-Remélem megüti a hőguta az elkövetkezendő napokban.

Imához térdre..

2012. jún. 29. 12:17
 5/11 anonim ***** válasza:
2012. jún. 29. 12:31
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Az önbeteljesítő jóslatokban reménykednek, másban már úgysem tudnak.
2012. jún. 29. 13:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Főleg ezen nevettem betegre magam :-))"Robbantjuk a gazdaság motorjait, nem várunk" A választási kampány során is ehhez hasonló szlogennel kábította a parasztokat, aszongya ! kidolgozott terveink vannak a gazdaság motorjának a beindítására, :-)))) uram atyám! Ez a szánalmas alak még mindig egy álomvilágban él a másik nagy hazánk eszével Matolcsival a tündérmese feltalálójával. Szóljon már nekik valaki hogy már két évvel ezelőtt bekellet volna indítani azokat a motorokat :-)))
2012. jún. 29. 14:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kis szerencsétlen pojáca azt képzeli magáról, hogy okasabb és ügyesebb mint az egész Nyugat mindenestül. És ha ez így van, persze, hogy nem kér az EU-ból, nem kér az euróból, nem kér az IMF-ből és senki másból se itthon se külföldön, mert hát ő mindezeknél sokkal jobb.

Mondjuk a tények nem ezt igazolják, de ez őt nem szokta zavarni. Orbán úgy beszél folyamatosan, mint a magyarság egyetlen örökös törvényes képviselője; amikor azt mondja, hogy mi, meg hogy magyarok, akkor mindig magára gondol egyes szám első személyben. Ő nem akarja, hogy bárki beleszóljon a katasztrófaplitikájába, a közép-ázsiai stílusú egyeduralmába, amit úgy állít be, mintha valamiféle nemzeti érdek lenne, holott ez a nemzetellenes. Csak hát sajnos ott volt mögötte a sok bírka magyar, a buta kétharmad, és még ma is rengetegen bedőlnek neki.

2012. jún. 29. 15:22
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek.
2012. jún. 29. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
8: tudja ő, hogy elcseszte, most már csak mellébeszél. én is pont ilyen szöveget nyomtam a szakdolgozati konzulens tanárnak, mert hónapokkal vagyok elmaradva a határidőktől: nagyon gondosan készülök erre, valószínűleg világmegváltó tudományos értekezés lesz és most jött el a pillanat, hogy nem várok tovább! és mindazt a tudást, amit az tízezer tanulmány gondos feldolgozása után magamba gyűjtöttem, most felhasználom és nekikezdek! Már csak le kell írni, az már semmi. Ezért szeretnék kérni pár hét haladékot, mert ki tudja mire vagyok képes ennyi tudással? És közben persze az az igazság, hogy sehol nem tartok a szakdolgozattal és pont azért, mert fingom nincs mit írjak.
2012. jún. 29. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!