Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Gyurcsány öszödi beszéde...

Gyurcsány öszödi beszéde milyen érzést váltott ki belőletek? Megingott e a bizalmatok az ország vezetőiben?

Figyelt kérdés

2012. jún. 21. 16:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
46%
Engem nem lepett meg...Inkább azon lepődtem meg hogy a magyarok nem űzték ki a francba az országból
2012. jún. 21. 19:29
 12/26 anonim ***** válasza:
73%
Az, hogy ez a magyarok jelentős részében ilyen traumát okozott - lám, van, akinél még most is tart - azt jelenti inkább, hogy naiv kis lélek a magyar választó. Meg tele van illúziókkal.
2012. jún. 21. 20:36
 13/26 anonim ***** válasza:
68%

Belőlem az ég világon semmilyet (ha Gyurcsányt nézzük). Azokat a pestieket sajnáltam csak, akiknek az autóit és egyéb vagyontárgyait tönkretették, boltjaikat meg szétverte ez a "tömeg"...

Demokratikusan is lehet tüntetni...de láttuk, hogy mit tett a többség...ennek fényében nem igazán értem, hogy miért a rendőrségen verték el végül a port.

Azokat kéne sajnálni, akik a boltokat fosztogatták és egyéb garázda bűncselekményeket követtek el?

Másrészt érdekes dolog, hogy ma szinte senki sem tüntet...tehát úgy tűnik eljött a Kánaán...van végre egy igazmondó :) kormányunk...amely ellenzékből mindent kritizált...aztán végül amikor kormányra került, akkor olyan népszerűtlen intézkedéseket vezetett be, amelyet korábban teljesen elutasított...

Emlékszik mindenki arra, amikor azt mondták ellenzékben, hogy túl magas a benzin ára, csökkenteni kell a jövedéki adót? Korményra kerültek, aztán azt mondták, sajnos nem lehet...

Volt népszavazás az egyetemisták tandíjáról?

Mire szavazott a többség és mi van ma?

És ez csak 2 kérdés...lehetne még sorolni bőven a dolgokat...

Ha 2010-ben már a kampány során azzal áll elő Viktor, hogy rossz az ország helyzete, és sajnos népszerűtlen intézkedéseket kell meghozni...lenne hitele (és szerintem még úgy is meg lett volna a 2/3)...de mivel ezt nem tette, így ő is nagyjából Gyurcsány erkölcsi szintjére süllyedt...

Tehát azok, akik eddig kormányoztak, azoknak nem lehet hinni sajnos...

2012. jún. 21. 23:51
 14/26 Antimod ***** válasza:
29%

"de láttuk, hogy mit tett a többség"

A többség éppenhogy demokratikusan tüntetett. Egy rendkívül kis része okozott felfordulást, zűrzavart. Utána persze már válogatás nélkül lőttek mindenkire.

2012. jún. 21. 23:55
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

"A többség éppenhogy demokratikusan tüntetett. Egy rendkívül kis része okozott felfordulást, zűrzavart. Utána persze már válogatás nélkül lőttek mindenkire."

Na ez is a tények erős elferdítése! A TÖBBSÉG egyáltalán nem tüntetett!!! A tüntetők többségéről már lehet beszélni, és arról is, hogy mit csináltak, és az egésznek kik voltak a hátterében.

Hangsúlyozom azonban, nem az öszödi beszéd miatt nem bízom meg Gyurcsányban (és az MSZP-ben). A Fideszre sem csak a tákolmányos húzása miatt nem bízom, A Jobbik tébolyodott EU, IMF és egyéb fóbiái, ellenségvíziói miatt tartom veszedelmesnek és károsnak a nemzetünkre nézve (mert bár jó lenne a függetlenség, de képtelenek lennénk függetlenek lenni mindentől és mindenkitől).

Az öszödi beszéd idejében még nem létezett az LMP. Én bennük bízom, mert világosan és konkrétan megfogalmazták és közzétették idejében a programjukat hogy az emberek tudatosan dönthessenek, és azóta is ahhoz tartják magukat. Míg a Fidesz-KDNP a becsületes politikusokat golyózza ki maguk közül, az LMP a becsteleneket zárja ki, és mindent megtesz azért, hogy a korrupció lehetősségét a tagok között is megelőzzék. (pl. rendszeres tisztújítás hogy senki ne tudjon kiterjedt korrupciós hálózatot kialakítani). Egyedüliként tárta nyilvánosság elé az adományozók nevét és az adományok összegét, a kampányköltségvetést, stb. mert ez is benne van a programjukban a korrupció visszaszorítása miatt, és nem prédikálnak vizet, miközben bort isznak, vagyis mindent megtesznek a hitelességért. És még sorolhatnám.

2012. jún. 22. 02:02
 16/26 anonim válasza:
100%
Nagyon tisztelem azért, hogy bevallotta. Orbán sokkal többet hazudik, mégsem ismeri be soha. A hazudozás beismerése nagy erény és erős jellemre vall. Az a leghazugabb, aki azt állítja, hogy ő sohasem hazudik. Mindenki hazudik valamikor.
2012. jún. 25. 08:20
 17/26 anonim válasza:
100%
Azt gondoltam: végre egy politikus aki beismeri, hogy hazudott. Persze azonnal lehetett tudni, hogy ez végzetes hiba. Politikusként igazat mondani (értds: időnként sem ferdíteni) öngyilkosság.
2012. jún. 25. 10:15
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelem érte Fletót ma is. Ember emlékezet óta az egyetlen őszinte megnyilvánulás volt, amit politikusként hallottam. Erre Orbán a CNN kameráin keresztül az mondta a képembe, hogy ő még sose hazudott a választóinak. Ez viszont a legnagyobb hazugság volt, amit politikustól hallottam. Miért bűn az, ha valaki belátja, hgy rossz útra tévedt és ezen változtatni akar? Aki ezért Gyurcsányt jellemtelennek tartja az maga annyira jellemtelen, mint a mai miniszterelnökünk.
2012. jún. 26. 09:26
 19/26 Agnetha válasza:
100%
Öszöd-i beszéd=őszinte beszéd.
2012. jún. 26. 10:28
 20/26 anonim ***** válasza:

Jó kis gumicsont volt ti meg azóta is rágjátok.

Lemerem fogadni egy rakat intézkedés abban az időben nem kapott semmilyen vízhangot mert mindenki csak ezzel foglalkozott.

2012. jún. 26. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!