Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szeretitek Orbán Vikit?

Szeretitek Orbán Vikit?

Figyelt kérdés

2012. máj. 26. 23:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
NEM, NEM, SOHA!
2012. máj. 27. 14:42
 12/20 anonim ***** válasza:
16%
Nem szeretem,de ő legalább nézi a haza érdekeit is..
2012. máj. 27. 16:31
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
nem nézi a haza érdekeit 1 célja van megnyerni a következőt is lásd az is szavazhat aki nem ide adózik és nem az ő nyugdíját b@szák el
2012. máj. 27. 17:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm.
2012. máj. 28. 12:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Fredor! nem azért de szerintem a Felföldi illetve a Erdélyi, Kárpátaljai, Vajdasági esetleg Dráva-közi magyarok a Jobbikra fognak szavazni ha egyáltalán szavaznak, ezzel igazából a Jobboldalt erősíti és nem a Fideszt... sajnos ezzel eléri, hogy a Baloldal teljesen kiessen a versenyből... bár annyira nem is sajnálom...
2012. máj. 28. 13:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Persze....Mostanában elég sokszor emlegetem,a kedves anyukájávalval és a felső tízezerbe tartozó barátaival együtt,akikkel nyomortelepet csinálnak az országból.
2012. máj. 28. 19:35
 17/20 anonim ***** válasza:
- 1 "val"
2012. máj. 28. 19:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Szeretem a hazámat, a családomat, a barátaimat és a szerelmemet, a jó zenét, a jó ételeket... Orbán Viktort nem szeretem, legfeljebb megtisztelem annyival, hogy nem Vikizem őt, ahogy Gyurcsány Ferencet sem Fegyencezem vagy Fletózom. De ez a maximum.
2012. jún. 2. 00:43
 19/20 Tóth János Mucsi válasza:
Meglepő, hogy aki azt írta, h igen, hogy le lett húzva, aki azt írta, hogy nem, az meg fel lett értékelve. :D Ez az objektív mérce.
2012. jún. 5. 20:08
 20/20 anonim válasza:
A kérdés humoros akart lenni? Csak a becézés miatt kérdezem... Amúgy nekem semmi bajom nincs vele, ő egy közvetítő személy, nem ő a szemét, hanem a párt aki rákényszerít mindent Orbánra. Kíváncsi leszek a köv. szavazásra, MSZP-FIDESZ megbukott, JOBBIK-ot pedig nemakarják megszavazni a katonaság bejövetele miatt? Na vajon fordulatot hoz majd a szavazás?!
2012. jún. 12. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!