Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy lehetek politikus?

Hogy lehetek politikus?

Figyelt kérdés
Ahhoz, hogy politikus legyek el kell végeznem valamilyen iskolát vagy úgy is lehetek politikus mint régen Adolf Hitler? mert ő nem tanult ilyen iskolában.

2012. máj. 2. 12:45
 1/9 anonim válasza:
elég ha megvannak a kapcsolataid
2012. máj. 2. 12:50
 2/9 anonim ***** válasza:
tanulj meg lopni,csalni, de föképpen hazudni és máris elötted a lehetöség,lépj be valamelyik pártba,de a felvételig növessz kb. elefántnyi bört az arcodra ,és ha mindezt jobban csinálod a többinél ,akár miniszterelnök,vagy köztársasági elnök is lehet belöled
2012. máj. 2. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha eléggé gátlástalan vagy, és semmibe nézed az embereket,

bezárod a munkahelyeket, segélyt viszont megvonod így kiirtod a népet. Erre képes vagy máris politikus vagy!!!

2012. máj. 2. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Politikusnak és államfőnek születni kell. Ezt nemigazán lehet tanulni, Adolf Hitler és Szálasi Ferenc is született politikusok voltak. Nem egy egyetemi végzettség dönti ezt el..
2012. máj. 2. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Most politikus akarsz lenni, vagy ilyen szerencsétlenül akartad közölni hogy ah nem végzett iskolát?:))

A mein kampf-ban egyébként leírja hogy lett "szakdoli" nélkül politikus, ha kíváncsi vagy rá.

2012. máj. 2. 18:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem nekem semmi bajom Hitlerrel ő lett volna a megmentők csak olvastam róla és nem volt ki írva, hogy olyan meg ilyen iskolában végzett.

Én nem akarok politikus lenni csak érdekel, hogy ez a sok tudatlan a parlamentbe, hogy került be.

2012. máj. 3. 17:31
 7/9 claidheamohmor ***** válasza:
Hitler utálta a magyarokat. (én meg utálom a ballibeket, de ez nem tartozik ide) Szerintem kezdj valamelyik politikai pártban aktivistaként, ez elég járható út, de persze kapcsolatok nélkül nehezebben megy. És tényleg rendkívüli gátlástalanság és vastag bőr kell, mert anélkül nem fogsz érvényesülni. És persze nem árt némi zsebpénz sem.
2012. máj. 3. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:

hát

1vetesd ki a gerinced (úgy tudom a gerinc megléte kizáró ok)

2nagyon meg kell ám tanulni a kiskapukat

3lopj csalj és tudj fapofával kb 10M embernek a pofájába hazudni

ha ezekkel megvagy már téged is utállak és félreteszem neked is a kötelet

2012. máj. 11. 15:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Mint említettem "Én nem akarok politikus lenni csak érdekel, hogy ez a sok tudatlan a parlamentbe, hogy került be."
2012. máj. 19. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!