Gyerekek ezt megszívtuk de nagyon! Ha nem Magyarországra születünkmég jó sorunk is lehetett volna, de itt csak probálkoznak, de nagyon nem megy senkinek sem! Igazam van?
Részben igazad van, de azért ez a "Ha nem Magyarországra születünk..." dolog picit csalóka...!
A világon van vagy 150 olyan ország, ahol rosszabb sorunk lenne!
A politikusoknak nem érdeke, hogy neked jobb legyen, vagy többet keress. Nekik az az érdekük, hogy jöjjenek a külföldi befektetők, az olcsó munkaerő reményében.
minden választás előtt hazudoznak, hogy kolbászból lessz a kerítés stb... amikor megválasztják őket, akkor meg csak panaszkodnak, hogy az előző kormány a hibás, és ez így megy négy évente.
Ha rajtam múlna, olyan párttal kormányoztatnék, akinek még nem volt alkalma bizonyítani.
Sőt valamelyik válaszolónak írom akkor vissza lehet mennia barlangba is!
Én simán arra gondoltam hogy nemhogy jobb lenne hanem egyszerűen romlanak a körülményeinek (részben megyünk vissza a barlangba!)
Én is arra gondoltam egy külföldről "bérbevett" politikus gárda kellene akikben nincs magyar mentalitás és érdekek nélkül talán rendbe tudnák hozni hogy az állam pénze ne tudjon kivándorolni bizonyos ismeretségekhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!