Az LMP aláírásgyűjtési kudarca akkor most siker?
Vágó Gábor szerint igen, ezt nyilatkozta ma a Klubrádióban. Nem mintha különösebben elhittem volna nekik, hogy pont miattuk lehet más a politika, de ez már olyan szánalmas. Mikor indították ezt az akciót, azt közölték, hogy 330 ezer aláírást fognak gyűjteni. Na ebből lett 160 ezer, és lejárt a határidő. Ez azt jelenti, hogy a parlament ha akarja, kiírhatja a népszavazást. Vágó még ebben bízik. Röhej, de szomorú is, hogy a magyar népet annyira nem érdekli a saját sorsa, hogy aláírjon egy ívet.
Az LMP számomra még 2010-ben egy szimpatikus formáció volt, de amíóta Schiffer Andrást félreállították egyre gusztustalanabb a kommunikációjuk.
Nem egy konszenzuskereső politizálás, hanem totálisan konfontatív, még a konszenzusos helyzetekben is keresi a konfrontáció lehetőségét, és ezt igyekszik a legförtelmesebben megtenni. Most is, Schmitt lemondása után lehetett volna egy konszenzusos emelkedett pillanat, de ebből Jávor Benedek közönséges, ízléstelen, megnyilvánulása rögtön magához térítette az embereket.
Az LMP lassan a magyar politikum szennye lesz. Szomorú, hogy ide juttattak egy alapvetően jó érdekekért síkra szálló pártot, De már látszik, hogy azok a felhangok csak álruha volt, már kezdik megmutatni igazi arcukat, azt, hogy mit is értenek ők másfajta politikán.
Úgy gondolom ezt már látják az emberek is, ezért nem írták alá a kérdőíveket. Azok a kérdések sem igazán a valódi problémákat ragadták meg, csak, hogy lehessen konfrontációs frontvonalat nyitni.
Ezeknél még Gyurcsány pártja is jobb.
Ez egyértelműen kudarc! Amíg az ellenzék nem veszi észre, hogy csak együtt összefogva van esélyük, amíg elhatárolódnak
egymástól, addig csak kudarcra vannak ítélve! Az LMP számára ez jó lecke arra, hogy tudja a helyét a politikai palettán. A milla ugyan ebbe a hibába esett és az a tömegbázis amivel indult mára lényegesen leapadt.
Politikai dilletalizmus amit csinálnak! Szerintem....
"Volt két kérdés, amire bólintottam volna, és 8, amire nem"
Miről beszélsz Butcher?!
NÉGY kérdés volt, nem tíz. Én is aláírtam, bár van amelyikre igennel, van amelyikre nemmel szavaznék, ha mégis kiírnák a népszavazást.
Amikor valamiről ami nem érte el az eredetileg kitűzött célját azt állítják hogy az "siker", akkor látszik igazán, hogy mégsem lehet más a politika Magyarországon...
Tiszta Hofi:
"Én nem buktam meg, csak az ötöshöz még hiányzott négy jegy!"
Mégegy jó példa arra, hogy NEM lehet más...
Beálltak a semmittevő magyarázkodó, a bukást is sikerként félrekommunikálók közé.
Hát akkor más láttunk, mert engem egy tíz kérdéses papírral hajkurásztak az aluljáróban :D
Ál-aláírásgyűjtők is vannak?
Most biztos ki fogtok röhögni, én aláírtam, de fogalmam sincs hogy mit, és hány kérdés volt. (Nem volt nálam a szemüvegem, és mutatták, hogy hova írjak alá.)
Köszönöm a válaszokat, mindenki hasznos volt.
Az még hagyján hogy nem sikerült.
Az igazi kudarc az, hogy képtelenek beismerni...és a következtetéseket levonva politizálni tovább.
Nemlehet Más a Politika (Magyarországon ilyen hozzáállással.)
"Bolond lyukból bolond szél fúj."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!