A németországi Frankfurter Allgemeine Zeitung, milyen beállítottságú?
Még valaki? Az eddigiekből nem tudom leszűni.
3. válaszoló,
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni akkor ilyen hüleségekkel ne gyere. Ennyi erővel fölösleges az oldal mert mindennek utána lehet jáni, történelm könyvekből, internetről stb.
Másrészről nem tudthatod, hogy miért írtam ki a kérdést, így megint arra kell, hogy jussak, ilyen esetben maradj inkább csöndben.
4. válaszoló!
Köszönöm.
Szerinted milyen irányzatot képvisel a FAZ?
Én voltam a második. De hadd fejtsem ki jobban.
Azt vedd figyelembe, hogy amikor azt mondom, hogy liberális, akkor ne az otthoni kifacsart értékrend alapján tekintsd ezt liberálisnak, hanem az itteninek. Itt a FAZ úgymond a "polgárság" lapja (megint nem az otthoni jelzőt értsd alatta), tisztelik a magántulajdont, a szólásszabadságot, a véleménykülönbséget.
Pl.: rengeteg vita folyik a hasábokon, több nézőpontot ütköztetve - ezért mondtam azt, hogy a lap liberális.
Gazdaságpolitikában viszont a konzervatív irányzatot képviselik, ami ebben az esetben a liberálisnak kvázi a szinonimája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!