Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szar a rendszer az fix, de mi...

Szar a rendszer az fix, de mi lenne a megoldás? Ne legyen kormány? Ne legyen parlament? Mit akarnak az emberek mi legyen? (nem értek a politikához)

Figyelt kérdés

Rövid válaszokat kérek.

köszönöm

2012. febr. 15. 08:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%

Megoldás? Az egész parlamentet kisöpörni, új SZAKÉRTŐ EMBEREKET KÉNE a miniszteri részekhez rakni szerintem, teljesen párttól függetlenül. A három hatalmi ágat teljesen elválasztani egymástól. Az emberek azt akarják amit a szájukba rágnak, ez a baj, főleg sok az elég műveletlen ember, hogy ne sértsek meg senkit :( Nos, a témában teljesen tudatlan vagyok, de én így látom. Az vessen rám követ, akinek még nem volt hibája!:D

17/L

2012. febr. 20. 16:33
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Csak független képviselők legyenek!
2012. febr. 24. 12:16
 13/16 anonim válasza:
52%

Én csak egy egyszerű, politikához nem értő lány vagyok, de van véleményem.

Mégpedig, hogy igen elég sz*r a rendszer.

A legnagyobb gond szerintem hogy manapság már nincsenek olyan tisztaszívű becsületes emberek, akik tényleg jót akarnak, és beérik annyival amiért tisztességesen megdolgoztak, és ebből a tisztességes munkábol meg is tudnak élni.

Akinek sok van az mégtöbbet akar akár más kárán, akinek nincs elég az meg azért akar többet.

Nem jó ez igy.

Manapság mindenki és minden megvehető. Mindig lesz valami ami nem jó, tökéletes nem lesz soha..olyan nincs.

Ha lenne egy kívánságom, csak az lenne hogy az emberek (akik eddig nem) tisztességesek legyenek.

2012. febr. 24. 12:33
 14/16 anonim válasza:
37%
Azt akarja a nép,hogy orbánt a szabadság téren sok sok ember szeme láttára végezzék ki !!!!!
2012. aug. 21. 15:20
 15/16 anonim válasza:
nem Orbán a legnagyobb probléma, ő is csak egy bábu a sakktáblán...
2013. júl. 16. 14:25
 16/16 anonim válasza:

nem Orbán a legnagyobb probléma, ő is csak egy bábu a sakktáblán...

Igen,ez igaz. Csak nem mindegy,hogy paraszt vagy király...

2017. febr. 21. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!