Igen kedves Bíró Úr. Megfordult a világ. Ma már én mondom azt, hogy ezek tiszta hülyék. Semmihez nem értenek. Okostojások.
2012. jan. 24. 19:29
12/21 cirmos macskafül válasza:
Ugyan mar. Annyira utalom ahogyan a mai emberek megtagadjak a multjukat~ nem a 20 evesekre gondolok. . De ok meg az szuleiket, nagyszuleiket tagadjak. Ha nem is leptek be a partba azert hasznaltak 2 het nyaralas a balcsinal stb. Ma mindenki komcsizik. Tudnam mire merik ezt tenni. Azert mert nem szelsosegesen gondolkozik az ember? Senki nem akar kinaban elni.
2012. jan. 24. 20:25
13/21 Sz1u válasza:
"Támogattad régen a kommunistákat?" - Nem.
"Szeretted őket?" - Nem.
"Te is az voltál?" - Papíron igen, mert kötelező volt KISZ-tagnak lenni (akár a középiskolában, akár a sorkatonaságnál). Egyébként semmi jelentősége nem volt.
Hoppá! Van még 4+4 év a rovott múltamban: a kisdobosság is és az úttörőség is idetartozik.
Én csak diktátorokról hallottam, akik a kommunizmus eszméit hirdették (szóban), ideológiákat gyártottak.
A kommunizmust támogatnám, a kommunistákat szeretném, de kommunisták nem voltak soha és nem is lesznek.
2012. jan. 29. 16:10
15/21 anonim válasza:
Nem tudom mi történt Kádár Jánossal mikor mondta: "Egy kezemen meg tudnám számolni hány kommunista van Magyarországon." Talán őszinteségi rohama volt. Ez meg abból adódhatott,hogy már ő is megunta a sok hazudozást.. Noshát: Ha egy pártvezér így nyilatkozik a többit már nem nehéz hozzátenned.
2012. jan. 29. 17:09
16/21 anonim válasza:
Kedves Miklós. Ezt szerintem kitaláltad és kompromitálni akarod. Ahogy gondolod. Kinek a pap kinek a papné.
2012. jan. 29. 18:37
17/21 anonim válasza:
gondolom a sok exkommunista nem gondolt bele, hogy a tapsikolás és az éltetés mögött mi is volt... sok hülye agymosott. a nagyapám 2 évig volt német hadifogságban, kitűnően tartották répatortát kapott hétvégente. aztán jött rákosi elvtárs akinek a drága pribékjei eltörték az öreg térdkalácsait és összeégették a hátát. teszem hozzá, egy kitűnő tüzértiszt és mérnök ember volt.
2012. júl. 12. 21:01
18/21 anonim válasza:
17/17 Részvétem. Egyébként nagyapád ki ellen harcolt és kikért ? Kényszerítették ugyan, de gondolom önként ment az orosz földre.
2012. júl. 15. 18:34
19/21 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Talán elhiszed,aki hazug volt akkor,most is az. Az egyenes gerincű,becsületes embereknek fájdalmas korszak volt az. Én nem akarok itt sokat írni,de ha komoly,őszinte képet akarsz kapni arról a korról,ajánlom figyelmedbe a Kossuth rádió jővő szombati műsorát 12:22-kor.Címre. történet,hangszerelve.
2012. júl. 15. 18:36
20/21 anonim válasza:
19.19 Már melyik korról ? A Horthy ország épitő, gyarapító korról vagy arról a korról, amiukor az ország népének nem egy kis hányada a tehén mellől áttelepedett egy maga épitett "házikóba" !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!