Melyik pártra szavaznátok most, ha választás lenne (2009)?
Válasz a "jobbk v. fidesz" válaszra.
Én is a jobbikra szavazok, de be kell látnunk, hogy az az álom kategóriájába tartozik, hogy mi alakítsunk kormányt.
Én elég radikálisnak érzem magam, de fanatikusnak nem kell lenni.
Az a lényeg, hogy ott legyünk a parlamentben minél nagyobb számban, és ott jól politizáljunk.
De ha megint az lesz mint ami a MIÉP és a FIDESZ közt volt 98-tól... Gondolom te is átéled ennek a 8 évnek minden keserűségét.
Néha muszáj taktikázni, mert megesznek a farkasok.
Nincs megint 4 v. 8 évünk, hogy megint ez a mocsadék banda
élősködjön rajtunk.
Ha OV nem üti meg a mércét majd ő is el lesz zavarva.
Ez a JOBBIK-ra is vonatkozik.
(én csak jövőre szavazhatok, de ez lesz a szavazatom a tudomány mai állása szerint. Jah, és megsúgom, nem, nem befolyásol senki sem... A szüleim se. Csak látom, amit látok.) :
MSZP
( B.Gordon mellett azért nyivákolnak a cigányok, hogy a fiataljaik nem mernek gyermeket vállalni. Még nem is kell... )
tudományos 8:50-nek
Lehet, hogy a szemed nyitva van , de látni azt nem látsz.
Ne is zavartasd magad a tényektől, szavazz nyugodtan rájuk.
Nézzed Győzikét, és szavazz Ferikéékre.
10:10-esnek:
xDxD
Fidesz
Vegyétek úgy, hogy 1000x szavaztam, csak,hogy kiegyensulyozzam egy kicsit a jobbikos gyerek túlbuzgóságát.
" Csak látom, amit látok"
Ezt részleteznéd?
Ki kell ábrándítsam azokat, akik azt gondolják, hogy a Jobbikos szavazók többször regisztrálták magukat.
Nem történt ilyen. Ennyien vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!