Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki lesz Pécs új polgármestere?

Ki lesz Pécs új polgármestere?

Figyelt kérdés

Biztos?

És ha mégsem?

2009. máj. 8. 11:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ibólia balodali??
2009. máj. 9. 10:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos Páva nyert. Nem ez az igazi baj, hanem a FIDESZ előre beharangozott, és csupa hamisságot állító MSZP ellenes kampánya. T.i.: a választók ezzel kritikát mondtak a kormányról, majd a június 7-i EP választás a kormányról hoz döntést. Akit ezzel szédíteni lehet, maradjon a Fidesze mellett, de mi mit csináljunk? Mind a kétmillióan emigráljunk?
2009. máj. 10. 20:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Csalódtam a pécsiekben! Közel kétharmaduk nem ment el szavazni, így akaratukon kívül azoknak adták át a választás jogát, akik a nyilvános akasztás mellett (A hamarosan hovatalba lépő polgármestert idéztem.) döntöttek. Hogy egy ilyen kijelentés után valaki győzni tudjon!! Ez már az arányérzék elvesztése!
2009. máj. 10. 21:47
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Mint írtam a másik topikba is, ők legalább csak lehetőségként ajánlották a kötelet, nem úgy mint a naagy MSZP-sek, akik kötelező érvényűen rakták az emberek nyakába. Ha neked ez jobban tetszik, hát rajta.

Akik nem mentek el szavazni, azok nem akaratukon kívül adták át másnak a lehetőséget, hanem tudatosan LESZARJÁK mi lesz velük.

Korábban működött az agymosás, így elmentek szavazni, hátha lesz még háromhatvan a kenyér (lesz... háromszázhatvan), de mostmár elegük van. Joguk viszont nincs megszólni senkit azoknak, akik nem szavaztak.

Amúgy akinek nem tetszik valami, annak "el lehet menni ebből a k.rva országból"! És ezt nem FIDESZes mondta.

2009. máj. 11. 09:07
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

Bennem ne csalódj, elment az egész család (hat ember), és mindenki Szilire szavazott. Nem rajtunk múlott.

Páva egyszer már volt polgármester, kíváncsi vagyok, most mit fog művelni, hogy fogja levezényelni az EKF-programot, illetve hogy két év múlva tényleg kész lesz-e az autópálya... Többet ígért, mint Szili, könnyebben belebukhat. Akkor viszont majd röhöghetek magamban, hogy "nahát, nektek sem sikerült kihúzni a várost a retyóból, így viszont jól lejárattátok magatokat". Hehe... Az azért hozzá kell tenni, hogy Szili "Hello Pécs"-kampánya elég vicces, mert szinte semmit nem mond vele azon kívül, hogy pécsinek lenni jó. Ezt eddig is tudtuk.

2009. máj. 11. 09:11
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon merges voltam,mikor megtudtam,h a Pava nyert, eleg szomoru!!! Mar eleve a hangosbemondos `kampanyolasuktol` hanyingert kaptam! A fideszesek akik meg mentek a Szili `viragosztasara` es ket kezzel kapkodtak a viragokat,azok szegyelljek magukat! Remelem jol elrohad a viragjuk!!!
2009. máj. 11. 10:04
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Páva Zsolt lett. :)
2009. máj. 31. 16:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg! Ez fantasztikus! És azt hallottad, hogy beiktaták hivatalába az Amerikai Egyesült Államok 42. elnökét, William Jefferson Blythe III Clinton-t?
2009. máj. 31. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!