Szerintetek Gyurcsány hatalommániás?
Gyurcsány szavazott több mint 2 milliószor a Fideszre? Ezt ne varjátok már a nyakába bszki.. Ha unom már a spenótot és ehelyett halat eszek mer azt kevésbé unom, majd megfulladok a szálkától ki lesz a hülye? A spenót?
Igazából ha Gyurcsánynak nem lenne politikai súlya, senkit se érdekelne hogy pártokat alapitgat. Részemről Gyurcsány alatti időszak jobban tetszett mint a mostani. Ott nem láttam azt hogy a demokráciát rombolják, az meg hogy hazudott, minden politikusról elmondható (ez nem azt jelenti hogy Gyurcsányfan vagyok, vagy Mszp-s vagyok mielőtt jönne a válasz...) Egyszerüen azt mondom, az előző 8 év szerintem jobb volt mint a mostani 2...
18:37
"Gyurcsány szavazott több mint 2 milliószor a Fideszre? Ezt ne varjátok már a nyakába bszki.."
A gyurcsányi elqrás kellett ahhoz, hogy a választók ekkora többsége ne kérjen többé a balliberális oldalból és az egyetlen lehetséges(nek tűnő) alternatívaként a Fideszre szavazzon. És hiába az Orbán-féle ámokfutás, a szavazók többsége ma sem kérne sem a kedvenc szocijaidból, sem Fletóból, kedves bumbika.
Ha Gyurcsány 2006-os öszödi beszéde után nem ragaszkodott volna a hatalomhoz, akkor nem mosódott volna össze a személye az egész politikai baloldallal.
Így az egykori MSZP szavazók (állítólag 500.000 volt MSZP szavazó) szavazatai miatt lett a Fidesznek 2/3-os többsége az egyszerű többség helyett.
Hm, a kampányban a Fidesznek nem kellett mondania semmit, e miatt is támadták. Minden szavuk veszélyt jelentett volna a gyurcsányi gyümölcs learatására.
Szóval most úgy néz ki, hogy Gyurcsány a Fidesznek a legtöbb politikai hasznot hozó politikus.
A gyurcsányi elqrás kellett ahhoz, hogy a választók ekkora többsége ne kérjen többé a balliberális oldalból és az egyetlen lehetséges(nek tűnő) alternatívaként a Fideszre szavazzon. És hiába az Orbán-féle ámokfutás, a szavazók többsége ma sem kérne sem a kedvenc szocijaidból, sem Fletóból, kedves bumbika.
Mondta a Gyurcsány hogyha engem untok a Fideszre szavazzatok??? Nem, na látod.
Egyértelműen hatalommániás. Emlékeztek az őszödi beszédre? Hogy akkor mit kellett szegénykének kiállnia? Mindenki mocskolta, tojással is megdobálták. Egy riporter egyszer megkérdezte tőle, hogy van elég pénze, minek van erre szüksége, miért nem mond le inkább? Én biztos lemondtam volna, és elvonulnék a kis családommal meg a rengeteg pénzemmel egy nyugodt helyre. (Nem pont így mondta, de ez volt a lényeg, már nem emlékszem.)
Erre ő azt válaszolta, hogy:
-Nem mondok le, mert nagyon jó dolog egy ország 1. emberének lenni.
Erre viszont szó szerint emlékszem. Ezek után már nem is kell az ő hatalommániáját mentegetni, ez elég egyértelmű, nem?
szerintem ha egyszer valami nem működött azt mellőzni kell, gyurcsányt is. Az MSZP nem olyan rossz párt,de nem vagyok mellettük se. viszont szerintem a fidesz és az mszp is már leszerepelt, nem működőképes, szerintem teret kell adni az LMPNEK ÉS A JOBBIKNAK. Nem értem például azt sem h bokros lajos hol van? neki kellene miniszterelnöknek lenni szerintem. Az eredményei önmagáért beszélnek. Szerintem ebből a válságból úgy másznánk ki ha bokros lenne a miniszterelnök és ő alakítana egy pártot.
A fidesznek mennie kellene, és mszp-nek is viszont a többkulcsos adór. be kellene hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!