Ki lenne az ideális miniszterelnök szerintetek?
Nagy Bandó András :D Nem vicc... én rá szavaznék.
Ja és Drábik Jánost pénzügyminiszternek!
Orbán is tehetséges, jó szónok, profi, ért hozzá. Más kérdés, hogy sajnos a valódi céljait csak sejteni lehet. Sőt sejteni se.
Akik Orbánt írták, komolyan gondolták? Nem veszik észre, hogy minden szavával hazudik? Egy kérdésre sem tud válaszolni,mindig körmondatokkal kitér a válaszadás alól.
A dolgozó, adózó magyar állampolgárokat semmibe veszi, egy kis hangya vagyok a 70ezres fizetésemmel, mert az ember 210e-nél kezdődik. De nekem miért nem fizetnek annyit?
Orbánka szeretné, ha a szabadságot kétszerre vennék ki. Jah, és ha fogorvoshoz kell mennem? vegyek ki rá két hetet? vagy táppénz?
dolgozzunk szombaton is...végülis, nem is értem miért nem tetszik nekem ez az ötlet, egész héten itt vagyok, már haza sem kéne mennem.
Ma jelent meg egy cikk, emelik a minisztériumi dolgozók (államtitkárok) fizetését...DEminek????!!!!!
Gratulálok Orbánhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!