Mitől olyan roppant fontos még mindig Gyurcsány Ferenc?
Figyelt kérdés
Már korábban is túltengett a téma szerintem, de ez a hét kiverte a biztosítékot. Hétfőn Gyurcsány az ATV Újságíróklub fő témája volt, a Klubrádió betelefonálós műsora állandóan róla szól, ma az Infórádióban egy szociológus egy órán keresztül próbálta kifürkészni, hogy mi állhat a lépései mögött, az Echo Tv most véget ért Visszhang című beszélgetése is 90 %-ban róla szólt, vagy 10-szer feltették a kérdést 20 perc alatt: Mit akar Gyurcsány Ferenc? Most hirtelen ennyi, de biztos máshol is volt még róla szó, csak nem jegyeztem meg.
Én biztos vagyok benne, hogy egy végleg bukott politikus, és teljesen mindegy, hogy mit akar, mit gondol, mit lép. Vagy tévedek?
2011. szept. 29. 22:31
21/21 anonim válasza:
Azért kell vele foglalkozni, mert zsidó családba házasodott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!