Szerinted a Fidesz óta javult a cigány magyar együttélés?
"Ehhez hozzátenném, hogy: magyarnak.
Ők tudnak együtt élni. Sőt! Együtt tudnak csak élni igazán...!"
Nagyon remélem, hogy csak viccből írtad, vagy ha nem, akkor nagy problémák vannak veled. Egy részről igazad van, együtt tudnak csak élni igazán... más fajtársaikkal, akikkel mennek bűnözni.
Nem javult. Söt szerintem romlott de ez nem Orbán miatt! Kényszeriteni nem lehet senkit, hogy kit szeressen vagy kit ne. Mindenkinek megvan a saját értékrendje.
A nagy cigány - magyar összeborulásra még szerintem várni kell pár évszazadot.
Amugy azzal a kommentelövel értek egyet aki szerint a magyar magyar együttélés sem sikerdett ugy mint azt a nagy nemzeti összefogas kihirdetésekor Orbán kihirdette.
Szoval mindenféle együttélés romlott.
Én is rühellem a szomszédomat.
Pedig erről Orbán is tehet,
régen:
nem is volt ilyen, hogy segély, aki nem dolgozott, azt keményen megbüntették, a rendőrök meg el is törhették a kezét annak aki nem tisztelte a törvényt
most:
a cigányok agyba-főbe kapják a munkanélküli segélyt
a rendőröknek meg nem hogy megverni, fenyegetni sem lehetett a bűnözőket, sőt olyanról is hallottam, hogy egy rendőrkapitány elvesztette az állását, csak azért mert kimondta azt a szót, hogy cigány
köszönjük Gyurcsány, köszönjük Orbán
"Nem javult. Söt szerintem romlott de ez nem Orbán miatt! Kényszeriteni nem lehet senkit, hogy kit szeressen vagy kit ne. Mindenkinek megvan a saját értékrendje."
Hát dehogynem ORbán miatt. A Gárda megpróbálta lerendezni a ciggereket, ha hagyták volna már írmagja sem lenne feszültségnek. Orbán meg addig antimagyarkodott, míg csúcsra nem szította a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!