Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerinted a Fidesz óta javult...

Szerinted a Fidesz óta javult a cigány magyar együttélés?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 16:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ehhez hozzátenném, hogy: magyarnak.

Ők tudnak együtt élni. Sőt! Együtt tudnak csak élni igazán...!"

Nagyon remélem, hogy csak viccből írtad, vagy ha nem, akkor nagy problémák vannak veled. Egy részről igazad van, együtt tudnak csak élni igazán... más fajtársaikkal, akikkel mennek bűnözni.

2011. aug. 31. 16:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nagyon félreértetted:O Én is inkább magyarként írtam, amit írtam...
2011. aug. 31. 17:06
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
Javulás a magyar cigány együttélésben csak Kádár alatt volt.
2011. aug. 31. 19:05
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy javult...
2011. aug. 31. 19:10
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem javult. Söt szerintem romlott de ez nem Orbán miatt! Kényszeriteni nem lehet senkit, hogy kit szeressen vagy kit ne. Mindenkinek megvan a saját értékrendje.

A nagy cigány - magyar összeborulásra még szerintem várni kell pár évszazadot.

Amugy azzal a kommentelövel értek egyet aki szerint a magyar magyar együttélés sem sikerdett ugy mint azt a nagy nemzeti összefogas kihirdetésekor Orbán kihirdette.

Szoval mindenféle együttélés romlott.

Én is rühellem a szomszédomat.

2011. aug. 31. 19:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: ha Érpatak és Gyöngyöspata neve mond neked valamit, akkor szerintem meg is lett válaszolva a kérdésed.
2011. szept. 2. 18:47
 17/23 anonim ***** válasza:
86%

Pedig erről Orbán is tehet,

régen:

nem is volt ilyen, hogy segély, aki nem dolgozott, azt keményen megbüntették, a rendőrök meg el is törhették a kezét annak aki nem tisztelte a törvényt

most:

a cigányok agyba-főbe kapják a munkanélküli segélyt

a rendőröknek meg nem hogy megverni, fenyegetni sem lehetett a bűnözőket, sőt olyanról is hallottam, hogy egy rendőrkapitány elvesztette az állását, csak azért mert kimondta azt a szót, hogy cigány

köszönjük Gyurcsány, köszönjük Orbán

2011. szept. 2. 18:54
 18/23 anonim ***** válasza:
82%
Hát igen kirámolja az otthonod a cigány te védekezel téged büntetnek meg nem őt.Azt kéne mint a középkorba kézlevágás és kivégzések az féken tartaná ezt a nagyra nőt beltenyészetes csotánykat/élőskődőket akiket csak cigányoknak hivunk. Mellesleg meg orbán egy zsido cigány nála rosszab "ember"nincs.Kikéne irtani az összeset mert amit ők csinálnak az nem együtélés hanem élőskődés.
2011. szept. 4. 00:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem javult, jelentősen romlott. Erre Gyöngyöspata is egy nagyon jó példa.
2011. szept. 4. 20:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem javult. Söt szerintem romlott de ez nem Orbán miatt! Kényszeriteni nem lehet senkit, hogy kit szeressen vagy kit ne. Mindenkinek megvan a saját értékrendje."

Hát dehogynem ORbán miatt. A Gárda megpróbálta lerendezni a ciggereket, ha hagyták volna már írmagja sem lenne feszültségnek. Orbán meg addig antimagyarkodott, míg csúcsra nem szította a feszültséget.

2011. szept. 4. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!