Mit szólnál hozzá, ha 2014-től, az LMP kormányozna?
"Jobbik polgárháborús helyzetet teremtene, szétverné az ország még megmaradt értékeit."
Máris nem adtad meg az esélyt a Jobbiknak, pedig még kormányra sem kerültek. Akkor miért várod el, hogy az LMP-nek esélyt adjanak mások?
"Máris nem adtad meg az esélyt a Jobbiknak, pedig még kormányra sem kerültek. Akkor miért várod el, hogy az LMP-nek esélyt adjanak mások?"
Mégis mit produkált a nemzeti oldal a Magyar Szigeten és Gyöngyöspatán?!
nekem is kizárásos alapn maradt az LMP
FIDESZ nem
MSZP nem
Jobbik Isten ments
tehát maradnak ők:D
vagy hátha jön még jobb:P
"tibor 95 igen, ahol éhbérért kihasználják sokszor majd agyondolgoztatják őket!"
Tipikus demagóg szoci hazugság!
Kérdezőnek:Igen én is nagyon szeretném azt ,hogy egyenlőek lehessen a magyarok és a cigányok ,DE ehhez alkalmazkodni is kellene a többséghez!Pl. nem lopkodni, késelni,ölni.
És ehhez ,hogy egyenlőek legyenek, meg kellene őket tanítani normálisan viselkedni és úgy nem lehet őket megtanítani hogy szép szóval kérded őket.Hanem folyamatosan hozzászoktatni őket a rendhez.Csendőrséget fölállítani ,akik megruházzák azt akit nyakon csíptek!1-2 keményebb ütés ,és ha ebből sem tanul ,akkor börtönbe zárni. Természetesen ez vonatkozik a magyarokra is!
Nekünk van egyfajta kultúránk ,nekik nincs.Nem nekünk kell lejjebb adnunk ,hanem nekik följebb jönniük!
És ha ez megtörténik ,akkor már tényleg esély egyenlőség lehet!
Hát én köpni nyelni nem tudnék a meglepetéstől.
Szerintem adnék nekik egy évet, abból kiderülne, hogy mit is kezdenének a hatalmukkal. Aztán ha azt amit várok tőlük, felrobbantanám a parlamentet az egyik ülésük közepén.
"Mégis mit produkált a nemzeti oldal a Magyar Szigeten és Gyöngyöspatán?!"
Tibor95 kérlek szépen pattanj autóra és nézd meg Gyöngyöspatát és kérdezz meg 20 embert ,hogy mit produkált a nemzeti oldal.Persze ne 20 cigányt kérdezz meg ,hanem 10 magyart és 10 cigány.Vond le a következtetéseket.:)
Jah meg nem véletlen Jobbikos ott a polgármester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!