Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért jó a parlamentben ülő...

Miért jó a parlamentben ülő "embereknek" ez?

Figyelt kérdés

Bármely párt kerül kormányra mindegyik önző (sorolhatnám, de nem akarok bajt) és csak azt nézik, hogy nekik legyen pénzük... tényleg gondolkodni kéne és az országot fejleszteni, nem ezt amit most csinálnak!

Van egy olyan mondás, hogy "Nem a népnek kell félnie a kormánytól, hanem a kormánynak a néptől"... ha ezt még sokáig csinálják nem tudom mi lesz itt...

u.i.: Én mondjuk, annyira nem vagyok még benne, szavazói jogom sincs, de mégis látom mi folyik itt

2011. aug. 5. 05:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Az LMP színvonalát az is biztosítja, hogy ennek a pártnak a szimpatizánsai GONDOLKODNAK is, nem csak indulatból csapódtak hozzájuk. Így nem elég ígérgetniük, parasztvakítaniuk,fikázniuk másokat, masírozniuk hanem folyamatosan bizonyítaniuk is kell. Bizonyítani a hitelességet, az ésszerűséget, a jóindulatot...
2011. aug. 6. 10:12
 12/12 fotel válasza:
A gengszterváltás után egyre csak romlott a helyzetünk, mi voltunk az az ország, amelyik a legjobban jött ki belőle, és most mi vagyunk leginkább a béka segge alatt...a politikusoknak meg ez azért jó, mert nagy ívben szarnak arra, hogy a néppel mi lesz, tőlük fel is koncolhatnánk egymást, csak nekik hasznuk származzon belőle -.-
2011. aug. 31. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!