Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen iskolát kell elvégezni...

Ezzy kérdése:

Milyen iskolát kell elvégezni ahhoz hogy az ember képviselő legyen?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 12:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérlek, olvasd el a kérdést is, mielőtt beirkálsz!

A témához:

Az egészben az a "vicces", hogy a "Wittner Máriák" foglalják törvénybe, hogy kinek milyen iskolai végzettségeket kell felmutatnia, ha bizonyos helyeken szeretnének dolgozni.

A "Wittner Máriák" döntenek egyetlen tollvonással milliók nyomoráról, és a "Wittner Máriák" foglalják törvénybe, hogy mit történt meg a történelemben, illetve mi nem.

Lazán irkálják át - úri szeszélyeik szerint - a történelemkönyveket...

Nem azt állítom, hogy úgy volt a történelem, ahogyan a szocializmusban kiadott tankönyvekben taglalták, de ami most folyik az dettó ugyanaz - más színű zászló alatt...

Ennyit a hitelességről.

2011. aug. 3. 13:05
 22/25 anonim ***** válasza:

Mint láthatjátok nem kell iskola a képviselőséghez Wittner

M.-t is beválasztottuk!Most főleg, hogy egypártrendszer van

bármilyen tervezetet hoznak 2/3 , v. 50+1 szavazattal, törvényessé teszik a történelem könyveket is! A szoc . rendszer építésénél is ez volt!

2011. aug. 4. 08:12
 23/25 anonim ***** válasza:
57%
Ha valóban komoly a kérdés, nem az a lényeg, hogy milyen képzettség kell ahhoz, hogy képviselő legyél, (nincs képzettséghez kötve) hanem az, hogy, milyen képzettség kell ahhoz, hogy JÓ képviselő legyél. Másik kérdés, hogy mit tartunk jónak. Én személy szerint azt, aki higgadtan tud mérlegelni, empatikus, van kellő alázat bennük. Kellő szakértelemmel bírnak... Úgy tudom, hogy statisztikailag az LMP politikusai a legképzettebbek: az LMP politikusai között a legtöbb az egy főre jutó diplomák száma.
2011. aug. 5. 09:14
 24/25 anonim válasza:
na ez elég gáz h nem kell semmi... mind1 majd én átveszem az uralmat, királynő leszek és szuper lesz minden :D
2011. aug. 27. 23:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Wittner Máriát 18 évesen politikai fogolyként lecsukták, ha valami miatt, talán ezért nem szerzett érettségit. Később meg minden bizonnyal még sokáig listán volt, örült hogy életben maradt és elmehetett dolgozni. Amúgy szerintem aki egy olyan filmet tudott rendezni, mint a Hóhér vigyázz, afelől semmi kétségem sincs, hogy ne tudna elvégezni egy egyetemet is. Úgyhogy szerintem Wittner Máriáról le lehet szállni.
2011. szept. 4. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!