Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jó-e, amit a FIDESZ Csinál?

Jó-e, amit a FIDESZ Csinál?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 12:22
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
60%
A ma emberének nem. A jövő emberének? Az majd kiderül.
2011. júl. 5. 14:39
 12/50 anonim ***** válasza:
61%

Jelenleg úgy látom , hogy nem jó , de valószínüleg nem látom át az egészet és lehet kisül belőle valami .

(Ha meg mégis jól átlátom a dolgokat akkor isten óvjon minket)

Én még (mindig) reménykedek , végülis a remény hal meg utoljára .

2011. júl. 5. 14:43
 13/50 anonim válasza:
84%

Persze elképesztően jó! 100 000 emert akarnak visszaküldeni rokkantnyugdíjságból munkába (persze biztosan van aki mehetne dolgozni belőlük) de abba nem gondolnak bele , vagyis inkább csak nem érdekli őket h mi lesz azzal aki mondjuk 50-60. életévében jár , hova veszik fel őket ? Mert munkahely nemigazán van kicsiny országunkban, de ez már nem a kormány dolga.

Megint csak nagyon jó , hogy 3-4 új adót vetnek ki (és ősszel lesz még biztos vagyok benne , orbán bácsi mondta csak nem ezzel a szavakkal) és ezzel is csak a szegények szívnak megintcsak.

Sorolhatnám tovább a dolgokat de nincs értelme , csak azoktól nem szeretnék panaszt hallani akik a fideszre szavaztak anno.

2011. júl. 5. 16:53
 14/50 anonim ***** válasza:
76%
Persze, hogy jó, - csak meglehetősen szűk a réteg, amelyik valóban így gondolja, érzi.
2011. júl. 5. 20:02
 15/50 Sz1u ***** válasza:
71%
Nem!!!
2011. júl. 6. 00:15
 16/50 anonim válasza:
80%
Most volt egy felmérés, amiben a GDP-t meg hasonlókat vizsgáltak meg, és az eredménye az, hogy az ország nem áll se nem jobban, se nem rosszabbul, ahhoz, mint amikor Orbánék átvették a kormányzást Gyurcsányéktól. Egyébként a gazdag rétegnek jó, az összes többinek rossz. De igazából itt nem a mostani döntésekkel van nagy gond (persze ezeknek is van). Hanem majd 20-30 évvel később lesznek óriási gondok. A magánnyugdíjat most nem említem, hanem inkább most a nagy barátkozásokat nézve, most a kínaiakkal barátkozunk, hogy hozzanak pénzt, meg logisztikai központot, meg stb, de ezzel hosszútávon az a gond, hogy az egész országot elöntik az gagyi kínai áruk, ill. egész európába mi leszünk a kapu a kínaiaknak. De annyi példát tudnék mondani, még olyat is, ami keményen engem illet, pedig még csak 15 éves vagyok, és azért szomorúnak tartom, hogy már most azon kell aggódnom, hogy tudok-e továbbtanulni, csak azért mert nem vagyunk milliárdosok, hanem csak minimálbérből élünk négyen.
2011. júl. 6. 08:41
 17/50 anonim ***** válasza:
22%
Jó.
2011. júl. 7. 11:27
 18/50 anonim ***** válasza:
14%

Halló,

én Németországban élek és innen követem az otthoni fejleményeket.

Csak egyet mondhatok: Magyarország "kezet csókolhat" a sorsnak, egy ilyen államföért és egy ilyen új alkotmányért, stb.

Orbán Viktor már most egy kimagasló történelmi személyiség, jobban meg kéne becsülni és támogatni...

Itt Nyugaton mindenesetre a szeriöz politikusok (pld. Kohl)tudják, mit köszönhetnek neki és nagyon értékelik!

2011. júl. 9. 08:53
 19/50 anonim ***** válasza:
79%
Németországból könnyű mondani, hogy jó az amit orbán király csinál. Könnyű 4-5000 euróból élni, és onnan pofázni, hogy jó az amit ezek a szemetek csinálnak. Az átlag magyar havi 250 euróból él. Most vetnek ki rájuk újabb adókat, az árak pedig német szinten vannak. Ezért kell nektek megszavazni a szavazati jogot. Hú, de utálom a magadfajtát.
2011. júl. 9. 09:15
 20/50 anonim válasza:
0%

OFF: Németországra még nem terjesztettük ki a kettős állampolgárságot, ha erre gondoltál.

Amit egyébként írtál, abban viszont szerintem is igazad van.

2011. júl. 9. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!