Wittner Mária mit keres 8 általánossal a parlamentben?
Figyelt kérdés
Értem, hogy elég rossz élete volt, és valami kárpótolni kell, de ő mivel tudja jobbá tenni ott az országot? A modora sem igazán a parlamentbe való, ezt láthattuk a Horn Gyulás esetnél. (És ezzel nem Hornt védem, de haldokló emberről így beszélni egyzserűen primitív tahóság).2011. jún. 28. 13:53
11/20 anonim válasza:
Képviselői járandóságokat.
- Ha rajtam múlna, "kuka"!
12/20 anonim válasza:
"Magyarország legfőbb törvényhozó testületének a tagja, viselkedjen akként, vagy húzzon na p.csába duzzogni.
"
remélem egy MSZP-sről is ez a véleményed :)
13/20 doboszoli válasza:
Remélheted is, mert a válaszom: igen.
Mindenkiről, aki durcás gyerek módjára viselkedik a Parlamentben. Nem ezért lettek "odaültetve".
Csak tisztázni szeretném, hogy nem vagyok MSZP-fan, minden pártot a végzett (vagy nem végzett) munkája alapján igyekszem megítélni.
Ez lehet, hogy sikerül, lehet, hogy nem.
14/20 A kérdező kommentje:
Persze az tény, hogy nem ő az egyetlen oda nem illő személy a parlamentben, minden pártban van ilyen.
2011. jún. 30. 09:27
17/20 anonim válasza:
Egyébként lehet, hogy ő a fideszesek illemtanára is. Azért is jól kaszálhat.
19/20 anonim válasza:
A többi képviselőnek sincs, becsületes iskolája ,-tisztelet a kivétel.Pénzért megvették a diplomájukat!Régen libát kacsát adtak , manapság pénzt és "hálát"....
20/20 anonim válasza:
KÁR, HOGY A KÉRDÉSEKET NEM LEHET PONTOZNI, DE EZ 10-ES SKÁLÁN 12 PONT LENNE :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!