Melyikhez csatlakozhatók?
"Azt hittem az mszp-nél csak nyugdíjasok vannak:)"
Nem kellene mindent elhinned, amit a kuruc meg a Magyar Nemzet mond.
Én 20 évesen már alapszervezeti elnök voltam. (Határozottan nem az MSZP-nél, de ez most mellékes.)
Magától értetődik, hogy a rendes párthoz csatlakozz; az MSZP ifjúsági tagozataival mindig is gond volt, soha nem értettek hozzá, hogyan csinálják. Egyik ismerősömtől tudom, hogy mentek ott a dolgok, csak züllöttek, züllöttek az ifistáik, míg ugye semmilyen pártmunka nem folyt. - Emlékezz a Fiatal Baloldal dicstelen végére.
Ha valamelyik normál városi szervezetükhöz lépsz be, örülni fognak neki a bácsik, nénik, hogy jaj végre egy fiatal! Te meg megjelensz ott egy szépen vasalt ingben, szépen mosolyogsz, és azt mondod "egység, oszthatatlanság" "új lendület kell" "javítani kell a kommunikációnkon" "meg kell szólítani a fiatalokat" blabla, blabla. És már rögtön lista közelben is vagy.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:44
Korrekt jellemzés :)
Kérdező amúgy miért pont az MSZP?
Magyarázd már el, hogy az MSZP-ben már mi a komcsi?
Ők inkább kapitalisták...
Miért nem lehet helyesen használni a fogalmakat?
vagy otthon ezt hallottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!