Lehetséges hogy a fidesznek meglegyen 2014-ben a kétharmad?
Az mondjuk szomorú, ha ezeket elhiszed. Ha például elhiszed, hogy javít a gazdaságon az a külön adó, amit a képviselők befizettek. Az nem tényező. Mint ahogy, az, hogyamikor nagy a munkanélküliség, visszahozzuk a rendvédelmiseket a nem létező munkahelyre, és monstantól nem a nyugdíjukat fizetik, hanem arendes fizetésük. Ugyanaz, mert a rendőröket ugyanúgy az állam fizeti, így vagy úgy.
Amúgy igazad van, a politikus munkáját illetően. Illetve egy jó politius bármit bead a népnek. Orbán tényleg jó politikus vezér, mert BÁRMIT bead.
Gyakorlatilag ha azt kérdezi, hogy az állam érdekében vehet-e Lázárnak havi 800ezerért autót, azt is. 10 milliárd a fogorvosnak "reklámozásra" Ez tényleg a bármi kategória
én akkor döntöttem el végleg hogy a jobbikos leszek amikor rendet próbált tenni a polgárőrség Gyöngyöspatán és a zsidesz leverte ezt a próbálkozást és azért fogok a jobbkira
szavazni mert nem akarok fajháborút mert jelenleg közel állunk hozzá én nem vagyok rasszista de ez a magyargyűlölet elfogathatatlan. én is tapasztaltam a magyargyűlöletet mert én ahol lakom sok cigány van és ok nélkül belémkötöttek töbször és ezt a zsidesz nem állítja meg és kelet európában szinte mindenhol ilyen szintű promléma van attol tartok hogy Csehországban,Bulgáriában,Lengyelországban,Romániában kitör a fajháború és akkor ugyan az lessz mint 56-ban követjük őket és akkor kinek lessz jó?és én úgygondolom hogy a jobbik pár év alatt úgy megrendszabályozza a cigányságot hogy utána beilleszkedjenek a társadalomba mint amerikában a feketék nagyon remélem hogy ez megvalósul
Szerintem már nem lehetséges, elveszettek egy rakásszavazót.
Az a kérdés, hogy kihez vándorolnak át a bizonytalanok.
Ettől függetlenül sajnos lehetséges, hogy továbbra is ez az álnemzeti banda marad az ország élén, de legalább már nem lesz teljhatalmuk.
Semmiképen, addigra tele lesz a fidesz sok sok mszp,nemzeti-
szocikkal régi szdsekkel!
Csak a "tiszta" függetlenekben lehet bízni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!