Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Lehetséges hogy a fidesznek...

Lehetséges hogy a fidesznek meglegyen 2014-ben a kétharmad?

Figyelt kérdés
de ha nem is lessz meg a kétharmad akoris győz valamennyivel?
2011. jún. 13. 03:41
1 2 3 4
 11/34 Gauldoth ***** válasza:
86%

Az mondjuk szomorú, ha ezeket elhiszed. Ha például elhiszed, hogy javít a gazdaságon az a külön adó, amit a képviselők befizettek. Az nem tényező. Mint ahogy, az, hogyamikor nagy a munkanélküliség, visszahozzuk a rendvédelmiseket a nem létező munkahelyre, és monstantól nem a nyugdíjukat fizetik, hanem arendes fizetésük. Ugyanaz, mert a rendőröket ugyanúgy az állam fizeti, így vagy úgy.

Amúgy igazad van, a politikus munkáját illetően. Illetve egy jó politius bármit bead a népnek. Orbán tényleg jó politikus vezér, mert BÁRMIT bead.

Gyakorlatilag ha azt kérdezi, hogy az állam érdekében vehet-e Lázárnak havi 800ezerért autót, azt is. 10 milliárd a fogorvosnak "reklámozásra" Ez tényleg a bármi kategória

2011. jún. 13. 13:05
 12/34 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ha az a tendencia folytatódik, mint eddig, akkor nem hogy 2/3 nem lesz nekik 2014-ben, de nagyon is bukni fognak.
2011. jún. 13. 14:00
 13/34 A kérdező kommentje:

én akkor döntöttem el végleg hogy a jobbikos leszek amikor rendet próbált tenni a polgárőrség Gyöngyöspatán és a zsidesz leverte ezt a próbálkozást és azért fogok a jobbkira

szavazni mert nem akarok fajháborút mert jelenleg közel állunk hozzá én nem vagyok rasszista de ez a magyargyűlölet elfogathatatlan. én is tapasztaltam a magyargyűlöletet mert én ahol lakom sok cigány van és ok nélkül belémkötöttek töbször és ezt a zsidesz nem állítja meg és kelet európában szinte mindenhol ilyen szintű promléma van attol tartok hogy Csehországban,Bulgáriában,Lengyelországban,Romániában kitör a fajháború és akkor ugyan az lessz mint 56-ban követjük őket és akkor kinek lessz jó?és én úgygondolom hogy a jobbik pár év alatt úgy megrendszabályozza a cigányságot hogy utána beilleszkedjenek a társadalomba mint amerikában a feketék nagyon remélem hogy ez megvalósul

2011. jún. 13. 14:49
 14/34 anonim ***** válasza:
65%
A Fidesznek nem lesz már 2/3-a.
2011. jún. 13. 18:11
 15/34 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem már nem lehetséges, elveszettek egy rakásszavazót.

Az a kérdés, hogy kihez vándorolnak át a bizonytalanok.

Ettől függetlenül sajnos lehetséges, hogy továbbra is ez az álnemzeti banda marad az ország élén, de legalább már nem lesz teljhatalmuk.

2011. jún. 13. 21:25
 16/34 anonim ***** válasza:
53%

"De szerintem, ha eddig nem esett le a támogatásuk, (márpedig sajnos alig zuhant)"

Tájékozódj!

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 13. 21:27
 17/34 anonim ***** válasza:

Semmiképen, addigra tele lesz a fidesz sok sok mszp,nemzeti-

szocikkal régi szdsekkel!

Csak a "tiszta" függetlenekben lehet bízni!!

2011. jún. 14. 06:21
 18/34 Gauldoth ***** válasza:
Tájékozódok, informálódok, Sig Heil, köszi!
2011. jún. 14. 16:39
 19/34 anonim ***** válasza:
70%
Annyira megutáltam a Fideszt,mint anno az MSZP-t. De kezdem visszasírni....Én biztos nem szavazom rájuk, remélem hatalmasat bukik majd!!O.V. egy erőszakos fantazma.
2011. jún. 15. 15:02
 20/34 anonim ***** válasza:
11%
LMP-re vagy mszp-re szavazok
2011. jún. 15. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!