Lesz balhé 2011. 06.16-án?
"Mezei" rendőr ismerősömnek feltettem ezt a kérdést.
Válasz: Gumibottal a kézben hátat fordítunk a tüntetőknek, és menjenek. Nem támadunk kollégákra. Aztán lesz ahogy lesz.
21:51
"A gazdasági VILÁG válság tényleg 2008ban tört ki.. de Magyarország gazdasága nem ekkor kezdett válságba menni."
Nem, hanem 2006-ban, miután 2004-től 2006-ig a Gyurcsány-kormány óriási költségvetési deficitet csinált, amit 2006 második felében olyan megszorítással próbált visszavenni, ami leállította a gazdasági növekedést.
"A Gyurcsányt nem értem hogy keverted ide"
Úgy kevertem ide, te szerencsétlen, hogy ő idézte elő azt a deficitet, ami a megszorítást szükségessé tette. Nem csak úgy jött a semmiből a "válság", hanem Gyurcsány osztogatott, majd megszorított. Már az őszödi beszédre sem emlékszel? Szerintem menj orvoshoz, mert baj lehet a memóriáddal.
22:08
"sehol se írtam hogy széles társadalmi támogatottságuk lenne.. azt irtam hogy van társadalmi támogatottságuk."
Ezzel aztán sokat mondasz. Társadalmi támogatottsága, igaz, nem széles, még a whiskys rablónak is van.
Úgy kevertem ide, te szerencsétlen, hogy ő idézte elő azt a deficitet, ami a megszorítást szükségessé tette. Nem csak úgy jött a semmiből a "válság", hanem Gyurcsány osztogatott, majd megszorított. Már az őszödi beszédre sem emlékszel? Szerintem menj orvoshoz, mert baj lehet a memóriáddal.
Azt nem értem hogy miért az én Gyurcsányom? Nem az enyém. Azér mer nem imádkozok mindennap Orbánhoz, nem leszek mszps.. Azér mer védeni merem a rendöröket nem leszek MSZP-s Gyurcsány fan..
Amúgy Gyurcsány osztogatott, majd megszoritott. Most Orbán mit tesz? Osztogat a felső 10 ezernek, és megszoritja az alatta lévőket. Egyik kutya, másik eb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!