Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi kell ahhoz, hogy valaki...

Mi kell ahhoz, hogy valaki pártot alapítson?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 23:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
Leginkább ész. Ezért is furcsa hogy mit keres más párt is a parlamentben a Fideszen kívül.
2011. máj. 28. 23:26
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:26

Legalább nem azok a más pártok szavazták meg azt az államfőt, aki kb. a nevét se tudja leírni. Van ész mi? Ejj, de jól titkolják...

2011. máj. 28. 23:33
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

"Leginkább ész. Ezért is furcsa hogy mit keres más párt is a parlamentben a Fideszen kívül."

Szűzmária... Nem fárad el néha a nyelved a seggnyalásban?

2011. máj. 28. 23:37
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Kedves első..

Dugd ki a fejed Orbán seggéből..

2011. máj. 28. 23:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
kolopele! Keresd fel azt a német őrült tudóst a Human Centipede című filmből és varrasd össze magad hernyóvá Orbánnal úgy, hogy Orbán van elől!
2011. máj. 29. 00:22
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom csak én reagáltam a kérdésre...................Mindenki más rám. Hízelgő. De semmi nem tud eltántorítani a Fidesz mellől, még a hibáik sem. Abból ugyanis kevés van. Egyébként meg halott ötlet lenne bármilyen új pártot létrehozni. Talán lenne pár szavazó az ismeretségi körből, de azért meg minek fáradozni? Én is vétettem néha véletlenül helyesírási hibát már az életem során, mégis kiválóan irányítom a céget. Nem ezen kellene lovagolni, bár tudom, nincs más ütőkártya ellene.
2011. máj. 29. 00:26
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
kolopele, látom kicsit sem veszed észre magadon, hogy úgy beszélsz, mint egy jehovás térítő, vagy egy arab terrorista. Nem veszed észre, hogy egy szabad gondolatod nincsen, csak Orbán véleményét papagájkodod vissza.
2011. máj. 29. 00:30
 8/11 anonim ***** válasza:
4%
Nagyon is van. Olvass utána más kérdéseknél, nem írom már le még egyszer hogyan kell sikeres vállalkozást csinálni ha az ember kellő tudás birtokában van. Ezt nem a Fidesznek köszönhetem, de náluk csak még jobb lett az egész. Főként a munkahelyeknek és a kereseteknek.
2011. máj. 29. 00:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Következetesen szélhámos életvitel, befolyásos cimborák ismeretségi köre, színészi tehetség, képmutatás, "szociális érzékenység"... Ilyesmi.
2011. máj. 29. 10:56
 10/11 anonim ***** válasza:
kolopele nem tudlak elítélni azért, mert fidesz szavazó vagy, hiszen neked ettől jobb. de ne állítsd már nekem azt, hogy nem a fidesz karolt fel, mert úgysem hiszem el. azt viszont már nem értem, hogy itt, anoním oldalakon miért isteníted a fideszt.
2011. jún. 7. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!