Tedd szívedre a kezedet! Ha 1 évvel ezelőtt megkérdezték volna, külső segítség nélkül meg tudtad volna mondani, ki volt az a Széll Kálmán?
Figyelt kérdés
Legalább annyit, hogy mikor élt, milyen funkciókat töltött be és nagyjából mikor. Vagy, hogy mikor lett Róla elnevezve az addig névtelen közterület.2011. máj. 18. 08:53
21/28 anonim válasza:
Annyit tudtam hogy MTA tag volt és politikus.
Utánanéztem most már okosabb vagyok.
22/28 anonim válasza:
Igen, ugyanis tanultam társadalom és gazdaságtörténetet :)
23/28 anonim válasza:
Annyit tudok, hogy politikus volt asszem, meg Vörösmarty lányát vette feleségül. Ja, és 2 faluval arréb született, miatta tették oda a vasútállomást (mióta le kell több km-re futkoznom emiatt, azóta szidom érte :D). Ennyi.
24/28 anonim válasza:
na ezek szerint nemcsak nekem jutott eszembe, hogy senki nem tudja,ki volt ez a pók :D Liszt legalább ismert...
25/28 anonim válasza:
Nem, ahogy Andrássyról sem tudtam, kicsoda, míg utána nem néztem.
26/28 bumbi02 válasza:
pedig azért Andrássy neve kicsit ismertebb..:)
27/28 Sz1u válasza:
"Alfarhang"-om sem volt, hogy ki az... most már tudom, ill. tudjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!