Mi a baja a Fidesznek a Köztársaság térrel?
Ezt a teret is át akarják nevezni, igaz, még nem teljes az egyezség, hogy Tisza Kálmán, avagy II. János Pál pápa nevét kapná-e.
A Moszkva tér átnevezése, ha erőltetett és felesleges volt is, még valahol megmagyarázható (túlbuzgó paranoiás übermagyar honfitársainknak Moszkváról egyből a kommunisták ugranak be, akárcsak a Heineken sör cimkéjéről), de a Köztársaság térrel ugyan mi a bajuk???
"A Köztársaság tér valamikor Szél Kálmán tér volt, csak a kommunista rendszerben nevezték át."
A Moszkva tér egykori neve volt Széll Kálmán tér. A Köztársaság téré nem.
a párt megkapta a 2/3-dot, a szavazók akarták. de ez nem azt jelenti hogy 4 év múlva nem lesz választás, vagy hogy biztos ők lesznek akkor is a kormánypárt . Kinyírjuk??? Miről beszélsz?
Az ilyen baromságokat hogy felszámolják a demokráciát csak szajkózzák a hozzád hasonlók. De fogalmatok sincs róla mit beszéltek.
ma 18:14
Téged már kinyírtak? Elvégre diktatúra van.
ma 17:09
Gondolatkísérlet:
Mi lett volna, ha 1952. május elsején kiírtad volna az üzemi faliújságra, hogy "Ami itt van, az diktatúra, csak szép a csomagolás (egyelőre)"?
Ha ezt végiggondolod, akkor talán megérted, mi a különbség a diktatúra és a demokrácia között. Persze valószínűleg tudod azt te, csak játszod az eszed, hisztizel.
tegnap 19:06
Igazad van , Tisza Kálmán tér volt, elírtam.
nem tudom mi baja van vele...de kíváncsi lennék, hogy ezek a felesleges átnevezések mennyi pénzt visznek el megint csak el a "semmibe"...mert lássuk be nem ez a legnagyobb baja most jelenleg Magyarországnak.
Nem lenne szükség a 20-ik bőr lenyúzásra is az állami bevételek növeléséhez, ha az ilyen marhaságok hanyagolva lennének...
23:28 vagyok..
és akik ezt nem így gondolják, és akiket valamiért is zavar ezeknek a közterületeknek az elnevezése, csak azokkal fizettetném meg a költségeket.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!