Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért hivatkoznak folyton a...

Miért hivatkoznak folyton a kereszténységre, a család és a közösség fontosságára olyanok, akik ugyanakkor legszívesebben megfojtanák a velük egyet nem értőket?

Figyelt kérdés
Bizonyára mindenki tudja, kikről van szó. Szerintem nem vagyok egyedül azon a véleményen, hogy ez a két dolog, illetve attitűd teljesen kizárja egymást.
2011. ápr. 10. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Pontosítanék az írásodon... nem veszem magamra, ugyanis én eleve nem vagyok ilyen, és a támogatott pártom sem. Csupán tudom, mit gondolnak a Jobbikról a nem jobbikos emberek, ezért sejtettem, hogy erről van szó. Szóval nem ismertem be egyetlen mondatommal sem, hogy igazad lenne. Egyszerűen arról van szó, hogy ismerem az emberek véleményét, a nem jobbikosok véleményét, mit gondolnak, olvasok eleget ilyeneket. Remélem érthető voltam és felfogtad, hogy ezzel nem adtam neked igazat, mivel nincs is igazad.

2011. ápr. 10. 18:27
 12/15 Dick Esmen ***** válasza:
Nézd már!Tiszta jó lett a gyk!Még ne rohadt bolsizták le a kérdezőt!Változik a világ...(amúgy egyetértek a kérdezővel)
2011. ápr. 10. 19:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Mert úgy hiszik, hogy egyedül az ő nézetük a megfelelő.

Ha egyedül az ő nézetük megfelelő, akkor a többi nézet, ellenvélemény ebből következően nem megfelelő, káros. Ha káros valami, akkor tiltakozni, elutasítani kell az a valamit.

Ám legyen, nem kell foglalkozni az ilyen agresszív emberekkel.

Véleményem szerint a kereszténység elvileg kizárja a fojtogatást, de gyakorlatilag nem. :)

2011. ápr. 10. 21:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha már felmerült a Jobbik: én nem hiszem, hogy mindenki, aki Jobbik szimpatizáns, automatikusan hőbörgő lenne.

Viszont vannak köztük hőbörgők is, még olyanok is akik hasonló életvitelt folytatnak, mint ami/akik ellen tiltakoznak.

De vannak közöttük tisztességes emberek, akiknek elegük van abból, ami itt a rendszerváltás óta megy. belefáradtak az állandósult politikai klíma tehetetlenségébe. A Jobbikban látják a megoldást, mert valamilyen szinten tényleg igaz az, hogy ők az új erő. Meglátjuk mi sül ki belőle.

2011. ápr. 10. 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:

"Rengetegszer antimagyaroztak le és küldtek el a halál f*szára áprilisban mert nem a jobbik 2/3-os választási győzelmét lantolgattam."

Ők ezt úgy értik, hogy több eszed van náluk, csak a maguk egyszerű lelkével így sikerül nekik megfogalmazni. ;)

2011. ápr. 14. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!