Mi a véleményed az LMP-ről?
Figyelt kérdés
Csak úgy összességében, mit gondoltok a pártról?
(Nem vagyok a szimpatizánsa egyébként, számomra közömbös párt, szóval ne állítsanak be az ellenzői potenciális ellenségnek. :D)
2011. márc. 22. 17:14
2/18 anonim válasza:
Mivel még elég új és amatőr párt(hacsak nem igaz,hogy az SZDSZ utódja mert akkor már más a véleményem),ezért még nem alakult ki a véleményem velük kapcsolatban.
3/18 anonim válasza:
szadesz nem vész el,csak átalakul
4/18 anonim válasza:
Kissebbik rossz. Nem elég markáns. elég jó gondolataik vannak,ők lehetnének az értelmesen beszélő és gondolkodó párt,de elcseszik a demagóg "Lázár szegényellenes" hülyeségeikkel! Hasznuk,hogy a két nagypárt közös korrupciós ügyeit leleplezik,ugyanis a balib és jobber média nem megy egy bizonyos összeg és egy bizonyos pozició felé,ugyanis ott összeérnek a felelőségek!
5/18 anonim válasza:
Nekem szimpatikus, már legalább is a többi párthoz képest.
6/18 anonim válasza:
Alattomos! Mint az olyan ember, aki a szemedbe a szelídebbik oldalát mutatja, aztán ugyanezzel a kedves mosollyal szúr hátba.
7/18 anonim válasza:
Egyrészről nekem senki nem tudta még hitelt érdemlően bizonyítani, hogy az lmp-nek bármi köze lenne az szdsz-hez, másrészről pedig nem hiszek ezekben a zsidó összeesküvés elméletekben, tehát ebből a szempontból az előttem szólókkal nem értek egyet. Az lmp egy kidolgozott programmal, társadalmi, gazdasági, oktatási stb. stratégiával rendelkező párt. Hogy ez mennyire jó vagy rossz, azt mindenki a saját ízlésének megfelelően értékelje, szerintem alapvetően jó koncepcióval rendelkezik az LMP. Sajnos kevés olyan politikus van ebben a pártban akik elég tökösek megnyerni a magyar társadalmat. Pl Dorosz Dávid kb a saját hangjától is fél, remegő elcsukló hanggal nem igazán kéne megjelenni a médiában, függetlenül attól ki milyen jó szakpolitikus. A többi populista konzumidiótához képest jók, bár a kommunikáción lehetne még javítani.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!