Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondolsz a FIDESZ eddigi...

Mit gondolsz a FIDESZ eddigi lépéseiről?

Figyelt kérdés
Bel,-Külpolitika egyaránt
2011. márc. 5. 16:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Úgy értem a lépésekkel van rendben minden, a jelenlegi helyzet pedig javul,tehát készül rendben lenni.
2011. márc. 5. 20:39
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Belpolitika: új út, melynek nem látszik a vége és ez sokba kerülhet majd. A leglényegesebb problémák felületi és kapkodós "kezelése" nem sok jóra enged következtetni.

A ciklus végére valószínűleg kiderülnek az ő mutyijaik is, ha nem elég ügyesek! A kevésbé lényeges kérdésekben ráerőltetik a világnézetüket a Zemberekre, holott nagyon jól tudják, hogy nem ezért szavaztak rájuk,hanem azért, hogy elkotródjon az MSZP-SZDSZ!

Külpolitika: vessetek meg, de nekem bejött Orbán keményebb hangvétele (persze ettől még rizikós,de két rossz közül a szerintem kevésbé rosszat választotta: nem vett fel újabb hitelt és ez akkor is jó)

Azért nem ártana néha nagyobb körültekintés. Ha Schmitt Pált is hozzáveszem ehhez,akkor az a dolgok tragikomikusabb oldalát mutatja.

2011. márc. 6. 02:55
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Ja és még annyit, hogy a belpolitikai kommunikációs stratégiájuk iszonyú bosszantó.
2011. márc. 6. 03:02
 14/19 anonim ***** válasza:
39%
Sziasztok a FIDESZ a bel és kül politikában nagyon jó úton jár! Ha az elmúlt 8-évben is ők kormányoztak volna gazdaságilag és politikailag is erősebb ország lehetnénk!
2011. márc. 6. 15:41
 15/19 anonim válasza:
72%

Azt gondolom,amit az előtt is gondoltam,hogy szavazni mentem! (nem rájuk) Már csak az a kérdésem,hogy hányan bánták meg,hogy rájuk szavaztak?!

A roma kisebbségből,fidesz érdekeltségűek közül és a felső tízezerből nem szavazhat senki!

Én az átlag Magyar véleményére vagyok kíváncsi,mennyire érzi magát átbaxva?!

2011. márc. 8. 22:09
 16/19 Salx Narval ***** válasza:
13%
Berágtam rájuk, a cigi miatt. Engem ugyan nem érint, de nem szeretném, ha engem így korlátoznának valamiben.A többi intézkedés megítélésével, én is várnék még.
2011. márc. 10. 12:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó, hogyha egy instabil megalapozatlan költségvetést, és egy tekintélyelvű korlátozó államhatalmat szerettek volna.

A nyugdíjpénzek folyó kiadásokra , és az államháztartási hiány csökkentésére való elköltése szörnyű hiba volt. Ha kiveszünk egy rendszerből pénzt, azzal nem lesz több pénz benne, és nem lesz stabilabb.

Az egykulcsos adó,főleg ilyen formában bevezetve nemhogy fogyasztás növekedést, fogyasztás csökkenést fog előidézni.

A tőlük független szervezetek felszámolása, ellehetetlenítése, saját embereikkel való feltöltése érdekes egy elvileg demokratikus párt részéről.

Én személy szerint örülök, hogy nem vettünk fel több hitelt, talán ez az egyetlen jó lépésük.

2011. márc. 13. 21:43
 18/19 anonim válasza:
azért a cigi és pálinkafőzés törvényen kívűl csináltak más hasznos dolgokat is! (Bár az egyszerűbb embereknek csak ennyi ragad meg, vagy sikeres a balliberális média pl index nyomat)Egy biztos, nagyon szörnyű állapotban vették át az ország vezetését, és én remélem hogy pár év múlva jobb lesz Magyarországon mindenkinek
2011. márc. 16. 17:50
 19/19 anonim ***** válasza:
70%

Hát számomra eddig semmi olyan lépést nem tett, amitől javult volna a helyzetem. A csudálatos adórendszerrel kevesebb lett a férjem fizetése, és mi abból élünk, mert várandósan nem találtam valamilyen számomra is érthetetlen okból munkát. Szóval kevesebből gazdálkodunk, lehet hogy ez a gazdaságnak tök jó, de nekem meg tökre nem az.A rezsiköltség emelkedett, az élelmiszerárak emelkednek folyamatosan. Itt jegyezném meg, hogy az egekbe szökő cukorárak miatt, az idén olyan savanyú borok lesznek, hogy csak na :D Bortermelő mondta :D

A párom meg öt éve nem kapott fizetésemelést, a főnöke egy köcsög, 16-án ad valamennyi pénzt, a maradékot meg majd egyszer, a műhelyükben nincs fűtés, embertelen körülmények között dolgozik, mer" azt itt simán meg lehet csinálni következmények nélkül. A munkatársa minden hónap 8-tól 16-ig naponta hívja a bankot hogy fizetési halasztást kér, mert ma sem kapott fizut, és azt sem tudja hogy mikor fog kapni, havonta jönnek hozzánk is a fizetési felszólítók, mert sosem tudjuk mikor óhajt a főnök fizetni. Azt mondja nincs pénze, de zsebből vett egy bömöst...És ez sem a FIDESZ-t sem a többi pártot nem érdekli. Tengünk lengünk, egyik napról a másikra, köszönjük szépen. Van már egy négyéves lányunk, most jön a baba, és gyanítom, hogy ezután sem lesz jobb.

2011. márc. 23. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!