Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meddig lesz ez még így Magyaro...

Meddig lesz ez még így Magyarországon?

Figyelt kérdés

Magyarország munkaerejének talán több mint45%-a kevesebb mint havi 100000Ft.-ból él csak azért,mert a jelenlegi politika csak így tud munkáltatókat bent tartani az országban ezzel a silány létezésre is kevés fizetésekből.

Tényleg helyén való ez,ha igen,meddig?

Ezt hozta a nagy UNIÓ ?

"Lényeg,hogy van karikás ostorunk" ?

2011. febr. 11. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

Eddig talán többől éltünk a 8 év alatt.?Most már látszik

egy kis fény,de az adósságot törlesztenünk kell,mert örö-

költünk...

2011. febr. 11. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Meddig? Örökké.

Akik ezen változtathatnának, azok nem fogják megtenni, mert nem érdekük.

Akiknek érdekük a változás, azok meg nem tehetnek semmit.

Szép, szép, hogy úgy kell nekünk, ha elvállalja valaki a munkát 80 ezerért, senki se fog olyat keresni, aki 100-ért csinálja ugyanazt, de enni, lakni, és fűteni kell, azt meg a fene nagy büszkeségből nem lehet.

Ez egy olyan ördögi kör, amit senki se fog megszakítani, inkább csak romlani fog a helyzet.

2011. febr. 11. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Azon eltűnődtél már mi lenne ha nem tartanák bent? Már rég legalább háromszorosa lenne a minimálbér, és nem hitelekből, hanem kitermelve.
2011. febr. 11. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
30%

A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:02

Okos vagy, ülj le, ötös. Jó tanítvány, szépen megtanulta és felmondta a leckét.

Mehet a kiló narancs jutalomként!

Azt áruld el nekem, hogy az államadóssághoz mi köze van egy francia multinak, amelyik a válság kellős közepén is tízmilliárdos nyereséget talicskázik ki az országból?

Ellenben épp a minimálbér fölé lövi be a fizetéseket,és mégis sorban állnak az emberek a kapuban, mert kell a munka.

Itt legalább fizetnek. :S

Ne legyél már ilyen hatbites, használd egy kicsit a fejed.

Saját gondolat nincs?

2011. febr. 11. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem jóval nagyobb százalékban élnek 100 000 Forint körüli, vagy kevesebb fizetésből (gyakran be sem jelentve), és még több, egyre több a munkanélküli.

Ez addig egyre rosszabb lesz, amíg Egyiptom mintájára el nem zavarja a nép az "uralkodó osztályt", a "politikai elitet", és a "hiénákat" a gazdaságból.

Persze lehet a szomáliai típusú rendszert is választani.

Én még ezt az alkotmányozást kivárom, illetve kíváncsi vagyok arra, hogy mennyire lesz az ország átalakítása gyökeres, és hatékony.

Amennyiben nem kezdődik ezután érdemi, érezhető javulás, akkor fel kell borítani a rendszert.

Csak legyen hozzá erő, és bátorság.

2011. febr. 11. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Addig biztos, amíg a sok jelzáloghiteles kénytelen minden munkát elvállalni.

Most biztos lepontoztok, de aki a politikához hozzászól így jár. Nagyon mélyen elítélem a bankokat, óriási károkat okoztak az országban, ámde nem sajnálom a jelzálogosok egy jelentős részét sem, például az ilyeneket: 3-4 éve szem- és fültanúja voltam egy bank előtti telefonbeszélgetésnek. A hölgy újságolta ismerősének, hogy milyen ügyesen szerzett hitelt, egy másik banktól személyi kölcsönt vett fel, majd azt mutatta be emennek, mint önerőt. Hú de nagyon túljárt a bank eszén. Most ő is azok táborát erősíti, akik kiabálnak, hogy mentsék meg őket. Én is el tudtam volna képzelni nagyobb, szebb külön lakást. De aki eddig sem tudott félrerakni önerőre... Mindenki addig nyújtózzon, amíg a takarója ér!

2011. febr. 14. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem a földi átlagos életszinvonalt még a szegény rétegeink is tullépik, nincs min ennyire siránkozni, nem lehet mindenki gazdag. el kell fogadni hogy igy is szerencsések vagyunk, és hogy mi még mindig nem vagyunk akkora visszafordithatatlan csödtömeg mint sok nyugateuropai ország.
2011. febr. 15. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!