Ehhez ki mit szól?
Az a baj,hogy mindenki csak mondja,hogy a töke tele van az ilyen szemét "terroristákkal"Azt kéne itt is mint most Egyiptomban.Kimenni és ütni azt aki ellenünk van és a haza ellen.Milyen érdekes az Egyiptomiak 3 napon át kitartottak és már is lemondott a kormány.Gondolkozzatok,hát akkor nekünk nem ezt kéne?Megvárjuk míg megint odáig fajulnak a dolgok mint 1956-ban?Most kéne cselekedni míg el nem adják a talpunk alól ezt a kis földet is ami marad szép nagy királyságunkból!!!!Tudom ezek után én leszek a hülye jobbikos,internet náci,rasszista stb.. de már nem érdekel.Jöhet akármi én fölvállalom,hogy a tököm ki van azzal,hogy a régi hírnevünkön tapos az egész világ.
Éljen soká az 1000 éves Magyar Királyság!!!!!!!!!!!!!!
Amikor a Gyurcsány öszödi beszéde kiszivárgott, akkor is csak néhányan mentek ki. Itt soha nem lesz százezres tüntetés sem, nemhogy milliós.
Egyiptomban 30 éve ült a nyakukon Mubarak, mi egy éve sem választottunk kormányt. A magyar nép ennyi idő alatt nem tesz semmit, mert tapasztalataim szerint ez egy türelmes nemzet.
De az sajnos igaz, hogy a Fidesz jól átvert, mert rendet ígértek, és nem lett semmi, adócsökkentést ígértek, és nem lett semmi. De legalább rend lenne, ha adót nem is csökkentenek, de ha nincs meg a biztonságérzetem, akkor miért is várja el Orbán, hogy a kormányát kicsit is tiszteljem?
De szerintem is észre kéne venni, hogy a Fidesz nem azt teszi, amit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!