A kormány miért nem tett még semmit a cigánybűnözés ellen?
"Meg a kínai vezető is megjegyezte, hogy " vannak hiányosságok az emberi jogokkal", amire szerintem arrafelé az utóbbi 3000 évben nem akadt példa."
Szerintem meg nagyon nem érdeklik őt az emberi jogok, szóval csak illendőségből tette. Szerintem az USA vezetőit sem nagyon érdekelnék az emberek jogai, ha éppen az embereket nem érdekelnék ennyire a saját jogaik. Ha megtehetnék, hogy sokkal szigorúbbra fogják az USA vezetését, akkor meg is tennék, hidd el.
Tisztelt kérdező!
Nem akarlak minősíteni, de ha elhitted, hogy itt két hét alatt rend lesz (meg a többit), akkor igen naív vagy.
Mindegy kitől származó kampányigéretnél fel kell tenni a két kérdést:
1. megvalósítható?
2. mennyi pénz kell hozzá, és azt honnan veszik (el)?
Ha mindkettőre pozitív a válasz, akkor el lehet hinni. Volt ilyen a Te olvasatodban?
Kedves utolsó válaszoló!
Szívemből szóltál.
Ha valaki a kampány előtt, (de utána is), az ígéretek listáján üresen hagyja a "hogyan" és a "miből" rovatot, számomra komolytalan, bármit ígér.
Ha utólag magyarázkodik, hogy "nem tudtuk", akkor még nevetséges is. Néztél volna utána, mit vállalsz b+!!
szerintem bullshit, hogy a cigányok, mind Orbánékra szavaznak! legtöbben magasról tesznek rá, hogy ki kormányoz, meg ki nem!
Amúgy a kérdésre is válaszolnék: mert az előző kormányok sem tettek semmit! nem szeretem Orbánt, de azért nem kéne mindent a nyakába varrni...
Páran már írták, hogy elég naív lehetsz, ha mindazt elhitted, amit a kampányban mondtak! igazuk volt!
1: Miért lépnének fel saját magukt ellen?
2: Miért lenne érdekük? Mennyi a haszon?
3: Ha őket nem érinti miért cselekedjenek?
A kormány nem a "cigánybűnözés", hanem a bűnözés ellen lépett fel. Pl.:
"A szabálysértési törvény augusztusi módosítása óta 40 százalékkal csökkent a bolti lopások száma a nagyvárosokban dolgozó kereskedők visszajelzései alapján"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!