Miért nem csökkenti az üzemanyagárakat a kormány?
"Kereslet van rá, az ár fele a jövedéki adó, amiből gazdagon vándorol az ő zsebükbe is, ők úgyis támogatást kapnak rá, mi meg le vagyunk szarva"
Ez mondjuk így nem igaz, a whisky pl adómentes.
Az üzemanyag árakat nem a kormány emeli vagy csökkenti. az adó viszont ami az üzemanyagba be van építve, az nálunk az egyik legmagasabb. Ez így volt az elmúlt 8 évben is, de bezzeg akkor egyikőtök sem reklamált. Alig 8 hónap kormányzás után meg mindenki rögtön mindent számon akar kérni.
Az első szoci kormány volt az is, aki privatizálta a MOL-t, így most az olajtársaság által megtermelt nyereség nem az államkasszába köt ki.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:40
Nem tudom, hol élsz, de az elmúlt nyolc évben is ment a sírás a benzinárak miatt. És az MSZp azt mondta: nem lehet csökkenteni (öngyilkosság lenne). A nagy fidesz pedig azt mondta: DEHOGYNEM! most pedig azt várjuk, hogy tegye, amit szerinte meg lehet és ami nekünk is jó lenne, azaz csökkentse a benzin árát. De mégse teszi. Mert csak addig nagy a pofájuk, amíg csinálni nem kell semmit.
Ne haragudj, ha nem hiszek annak a kormánynak, amelyik a hazugságokkal írta be magát a történelembe. "Öngyilkosság lenne az üzemanyag ár csökkentés" . Lehet, hogy így van, de ez egy rossz válságkezelő politikának köszönhető, és én elhiszem, hogy a mostani kormány célként tűzte ki az üzemanyag árának csökkentését.
De ahogyan írtam az előbb, itt aki nem szimpatizál a jobb oldallal, az már pár hónap kormányzás után jön a számonkéréssel. Ne várjon senki csodát!
Ja a kérdés írójának még annyit, hogy
Miért emelte a gáz árát az MSZP?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!