Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán Viktor dec.22-én tényleg...

Orbán Viktor dec.22-én tényleg beszélt a luxemburgi miniszterelnökkel, vagy csak a Fidesz hazudja azt?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai kormányülés szünetében telefonon beszélt Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnökkel -

tudhattuk meg a magyar hírekből. De csak a magyarokból!

Mintha az egész csak egy Fidesz-hazugság volna.

Úgy beszélt Orbán Viktor Jean-Claude Junckerrel, mint ahogy valamikor Putyinnal is találkozott? Találkozott, csak éppen Putyin nem tudott róla.

A telefonbeszélgetést hazudta a Fidesz?

2010. dec. 30. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Beszélt ő a Kínaiakkal is. Gyakorlatilag akkor is az országot akarta eladni. Ajánlatot tett, ha átvállalják az államadósságunk egy részét beenged X millió kínait és állampolgárságot ad nekik.
2010. dec. 30. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

most erre milyen válaszokat vársz?

-igen beszélt vele, én hallottam!

-nem beszélt vele, mert én beszéltem Jean-Claude Junckerrel és mondta hogy hazugság!

most komolyan, mi értelme volt feltenni ezt a kérdést, ennyire unatkozol?! ajánljak egy-két könyvet?

2010. dec. 30. 14:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Végül is el lehet hinni.

Egyszer találkoznia kellet volna egy külföldi vezetővel, de lemondta mert nyaralni mentek a családdal.

Aztán a felesége azzal buktatta le, hogy közölte, megválasztása óta egyszer ment együtt valahova a család, az pedig a pápa volt. Akkor hol volt nyaralás helyett?

2010. dec. 30. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:

"tudhattuk meg a magyar hírekből. De csak a magyarokból!

Mintha az egész csak egy Fidesz-hazugság volna."

Szerinted a külföldi sajtó miért foglalkozna ezzel, hogy Orbán kihez-hogy megy és mikor? ne legyél már ennyire egyszerű -.-

2010. dec. 30. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
A külföld általában akkor szokott foglalkozni velünk, amikor sopánkodni kell valamiért! és ez a baj, hogy elég gyakran csak a negatívumokról értesülnek!
2010. dec. 30. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:

"elég gyakran csak a negatívumokról értesülnek!"

Vannak pozitívumok?

2010. dec. 30. 19:46
 7/9 titak ***** válasza:

Én úgy hallottam a hírekben, hogy felhívta !

Ez nem azt jelenti, hogy beszélt is vele.

Én se tenném, pedig csak egy "falusi paraszt vagyok"!

2010. dec. 31. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:
61-es én nem pont a politikára gondoltam -.-
2010. dec. 31. 15:05
 9/9 anonim ***** válasza:

"61-es én nem pont a politikára gondoltam -.-"

A politikán kívül sincsenek pozitív hírek.

2010. dec. 31. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!