Orbán Viktor dec.22-én tényleg beszélt a luxemburgi miniszterelnökkel, vagy csak a Fidesz hazudja azt?
Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai kormányülés szünetében telefonon beszélt Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnökkel -
tudhattuk meg a magyar hírekből. De csak a magyarokból!
Mintha az egész csak egy Fidesz-hazugság volna.
Úgy beszélt Orbán Viktor Jean-Claude Junckerrel, mint ahogy valamikor Putyinnal is találkozott? Találkozott, csak éppen Putyin nem tudott róla.
A telefonbeszélgetést hazudta a Fidesz?
most erre milyen válaszokat vársz?
-igen beszélt vele, én hallottam!
-nem beszélt vele, mert én beszéltem Jean-Claude Junckerrel és mondta hogy hazugság!
most komolyan, mi értelme volt feltenni ezt a kérdést, ennyire unatkozol?! ajánljak egy-két könyvet?
Végül is el lehet hinni.
Egyszer találkoznia kellet volna egy külföldi vezetővel, de lemondta mert nyaralni mentek a családdal.
Aztán a felesége azzal buktatta le, hogy közölte, megválasztása óta egyszer ment együtt valahova a család, az pedig a pápa volt. Akkor hol volt nyaralás helyett?
"tudhattuk meg a magyar hírekből. De csak a magyarokból!
Mintha az egész csak egy Fidesz-hazugság volna."
Szerinted a külföldi sajtó miért foglalkozna ezzel, hogy Orbán kihez-hogy megy és mikor? ne legyél már ennyire egyszerű -.-
"elég gyakran csak a negatívumokról értesülnek!"
Vannak pozitívumok?
Én úgy hallottam a hírekben, hogy felhívta !
Ez nem azt jelenti, hogy beszélt is vele.
Én se tenném, pedig csak egy "falusi paraszt vagyok"!
"61-es én nem pont a politikára gondoltam -.-"
A politikán kívül sincsenek pozitív hírek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!