Mi a véleményetek a meritokráciáról?
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 20:33
1/7 anonim válasza:
az h hiába megy a cirkusz jobbra-balra, mindig is ez van és lesz
2/7 anonim válasza:
Az, hogy biztos nem tökéletes, minthogy tökéletes nincs, de ennél az egyenlősdinél, melyben tíz analfabéta legyőz kilenc tudóst, biztos számolhatatlanul jobb.
3/7 anonim válasza:
A meritokrácia egy szlogen. Nincs objektív tartalma, de jelszóként fel lehet használni különféle politikák hirdetésére. Nem túl érdekes téma.
4/7 anonim válasza:
azért a 20:59 jól beszél ... és ez most itt nálunk nagyon is aktuális, Józsi bácsiék megmondják mindig a frankót, de a 4 diplomás szakember "baromságokat" beszél ... van ennek egy ilyet vetülete is
5/7 anonim válasza:
az, hogy jó lenne, de sajnos jelen helyzetben megvalósíthatatlan
6/7 anonim válasza:
Nem megvalósíthatatlan, csak propagálni kell. Én például, mielőtt válaszoltam a kérdésre, gyorsan beütöttem a Google-be a meritokrácia szót, mert hallottam ugyan róla, de névről nem ismertem fel.
7/7 Mantra+ válasza:
A nem kommentelhető magyar meritokraták többek között azt felejtik el, hogy Magyarországon egyedül a Kádár adminisztráció közelített az elveikhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!