Én nem akarom, hogy ő legyen, kitudja mi lenne akkor.
Egyébként ő szerinted értene hozzá? Jó, hogy segít az embereken de ez teljesen más.
Nem mintha Feri nagyon értene hozzá...
2009. jan. 15. 02:29
2/15 anonim válasza:
Hál' Isten sehogy.
2009. jan. 15. 03:30
3/15 anonim válasza:
Magyarországon vagy Indiában?itthon nehezen...
2009. jan. 15. 07:54
4/15 anonim válasza:
Miniszterelnököt csak a parlament választhat. A választások után a köztársasági elnök felkéri a győztes pártot,hogy nevezze meg a kormányát és a miniszterelnököt,akiket ezek után a parlament többséggel megválaszt. Joshi barátot csak egy a választásokon győztes párt jelölhet miniszterelnöknek. Nem fontos,hogy párttag legyen. Medgyessy Péter sem volt a párt tagja pld.
2009. jan. 15. 08:22
5/15 anonim válasza:
Úgy hogy 120 IQ felettieket el kell üldözni az országból, a többiek megszavazzák tutira!
Celebeket a kormánybaaa!!!
2009. jan. 15. 09:38
6/15 anonim válasza:
Joshi Bharat egy senki már elnézést, én is be tudok ülni egy műsorba és tök nyugodtam végighallgatni ahogy két barom veszekszik, utána pedig vmi általános igazsággal lezárni a műsort.
2009. jan. 15. 12:42
7/15 anonim válasza:
Utolsónak: hát azt én is.
Csinálhatnánk együtt egy műsort és dőlne a lé :DD Felteszünk valami szemüveget is ami komolyságot sugall és meg van alapozva a jövőnk.
Emlékszem amikor bejött ez a műsor és valaki egyszer javasolta nekem, hogy forduljak hozzá... első reakcióm ez volt: ebbe az istenverte országba már mindenkit beengednek?! :)))) nem mintha bajom lenne bármilyen emberekkel is.
2009. jan. 15. 12:49
8/15 anonim válasza:
09:38 -as vagyok
Úgy látom a pontozásból, hogy nem is kell, hisz többen vannak!
2009. jan. 15. 14:54
9/15 anonim válasza:
Ketteske! Vegye be szépen a gyógyszerét!
:D
2009. jan. 15. 14:58
10/15 anonim válasza:
Nem vagyok rasszista még mielött bárki mondaná , Magyarországnek Magyar legyen a miniszterelnöke, átvitt- és szoszerinti értelemben is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!