Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményed a fideszes...

Mi a véleményed a fideszes csemeték villámsebesen ívelő karrierjéről?

Figyelt kérdés

Friss egyetemi diplomával, 25 évesen vezérigazgató, avagy a Köztársasági Elnök Hivatalának főosztályvezetője? Nem gond. Deutsch Tamás is így lett miniszter anno.

[link]

2010. nov. 22. 22:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
00:05 - Ötleteim nekem is lennének, csak nekem nincs politikus rokonom, aki be tudna nyomni ilyen helyekre.
2010. nov. 23. 00:19
 12/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:19

akkor irjál egy mailt! -.-

Én csak azt akartam mondani, hogy ha már rendelkezik kapcsolatokkal azt nem mind mutyira fogja felhasználni!

2010. nov. 23. 00:21
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

De most komolyan kit érdekel, hoghy kia nagyapja? kedves Sobchak bizonyára akkor az Apró villa sem zavar ugye? -.-

Attól függ az egész, hogy ki mire használja fel a befolyását!

2010. nov. 23. 00:23
 14/27 anonim ***** válasza:
00:21 - Ha csak ennyin múlna, én már rég többre vittem volna, mint ő.
2010. nov. 23. 00:26
 15/27 anonim ***** válasza:
96%

00:05-nek

"...Szerintem aki a szabadidejét a BKV-ra áldozta gyerekkorában, abban azért lehet némi elhíivatottság!..."

Tudod, én meg kiskoromban tűzoltó akartam lenni, meg katona, meg vadakat terelő juhász...

Csak az a baj, nekem nem volt milliárdos nagypapám, aki beültetett egy vállalkozásba 15 éves koromban, hogy élőben játszhassak...

Tudod, vannak akik gyerekkorukban a Sim City-vel töltik a szabadidejüket, és vannak akiknek megveszi nagypapi a fél várost, hogy ők élőben játszadozhassanak...

Attól ők még nem zsenik ám!...

2010. nov. 23. 00:31
 16/27 anonim ***** válasza:
95%
urambátyám országban így megy sajnos :\
2010. nov. 23. 00:41
 17/27 anonim ***** válasza:
20%

Látom az irigységtől nem tudtok elvonatkoztatni! -.-

Nekem végül is mindegy csak legyen BKV oszt jó napot! Ugyanis a kocsi megfizethetetlen!

2010. nov. 23. 00:44
 18/27 anonim ***** válasza:

Dr. Kontrát Nóra

A Köztársasági Elnöki Hivatal felterjesztési osztály vezetője az a 25 éves Kontrát Nóra, aki Kontrát Károly fideszes országgyűlési képviselőnek, a belügyminisztérium parlamenti államtitkárának a lánya.

Kontrát Nóra az egyik közösségi oldalon közzétett adatai szerint az ELTE ÁJK-n, illetve a vilniusi Mykolas Romeris Universityn végezte felsőoktatási tanulmányait.

[link]

2010. nov. 23. 00:48
 19/27 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Purgerius!

Majd meglátjuk, mi lesz a véleményed, ha a 10ezer forintos bérlet helyett 18ezer forintért vehetsz bérletet, mert a kretén zsenigyerek kitalálta nekünk a bankkártyás fizetést a járműveken, amihez sajnos milliárdokba kerül a leolvasó és az internet-elérés minden villamoson, buszon, metrón, földalattin, trolin...

Vitézy úr következő ötlete : legyen minden járművön videókamera (a bűnözők lefülelése végett)...

No, ez sem lesz 2 filléres móka!...

Lehet, pár hónap múlva térdenállva sírjuk majd vissza Hagyó urat a nokiás dobozaival, mert az még mindig kevesebbe került, mint Vitézy úr játszadozásai...

2010. nov. 23. 00:56
 20/27 anonim ***** válasza:
90%

Éljen a Fityesz....ti szavaztátok meg, most mit bömbiztek?

(Akinek nem inge...)

Úgy viselkedtek, mint a kismacska akinek éppen csak hogy felnyílt a szeme. Őszintén, mit vártatok egy POLITIKUSTÓL? :)

2010. nov. 23. 03:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!