Újdonsült köztársasági elnökünk így védi a magyar anyanyelvet?
2010. nov. 12. 21:12
1/9 anonim válasza:
Schmitt Pál, a délceg, Schmitt Pál az egyenes! Talán nem véletlen született ez a dal.
3/9 anonim válasza:
Ezt, és a sok más többi állatságot nem lehet, hogy direkt csinálják, azért, hogy kitapogassák a polgárok ingerküszöbét? Nem hiszem el, hogy egy párt és egy kormány ennyi ökörséget tudjon kitermelni magából.
4/9 anonim válasza:
Én elhiszem!
Ja és a blikket is rühellem, mert jelentős szerepe van abban, hogy elhülyül a magyar!
5/9 anonim válasza:
Nem szeretem a bulvárt, de ez fájt. :-D
6/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek :D
7/9 anonim válasza:
A titkárának diktálta le, nem az ő hibája.
A szennysajtót pedig, mint a blikk, ne olvassátok mert még hülyébbek lesztek tőle!
8/9 A kérdező kommentje:
Azért ha kiad a kezéből egy ilyen jelentőségű dokumentumot, legalább elolvashatná. Mégiscsak a köztársasági elnök, vagy mifene, még ha valójában csupán Orbán Viktor mamuszaként funkcionál, akkor is.
"A szennysajtót pedig, mint a blikk, ne olvassátok mert még hülyébbek lesztek tőle!"
Attól, hogy a Blikk is lehozta, még sajnos igaz. Tessék, ez például nem bulvárlap:
2010. nov. 13. 11:36
9/9 anonim válasza:
a Hírszerző rosszabb mint a Blikk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!