Fideszesek! Mennyire gondoljátok keresztényinek az Orbán-kormányból kiabált „Akinek nincs semmije, az annyit is ér.", szerintem egyébként vérlázító mondatot?

Te mennyire gondolod hülyének az embereket, hogy még mindig ezzel jössz?
Te mennyire gondolod hülyének az embereket, amikor úgy próbálsz csinálni, mintha a szegények többsége nem "dolgozott" volna meg keményen azért a helyzetért amiben van?
Nekem az volt a vérlázító amikor 2002-2007 között 150 ezer munkahely se jött létre és segélyen tartották a csórókat. Most meg kifejezetten nevetséges amikor emiatt rettegtek, hogy a Fidesz tartja csóróságban az embereket, hogy legyen szavazójuk közben meg 1 millióval dolgoznak többen, reálértéken 60%-al több bérért, mint amikor még szociálisan érzékeny kormányunk volt.

ma 20:30
Hányan dolgoznak közmunkában? (65 ezer)
Ez a baj veletek, hogy megvan a betanult sablon szövegek de hogy kicsit utánanézzetek a dolgoknak, gondolkozzatok az már nem megy.
21:52
Ez a baj veletek, hogy megvan a betanult sablon szövegek de hogy kicsit utánanézzetek a dolgoknak, gondolkozzatok az már nem megy.

Ez Lázárnak Jánosnak volt egy megjegyzése, nem valamilyen Fidesz kampány.
Keresztényi és jogi szempontból minden ember egyenlő, mindenki érték.
Viszont társadalmi és politikai szempontból egyetértek Lázárral, hogy a munka, annak eredménye érték, meg kell becsülni és nem ugyanannyit ér például egy kórházi orvos, mint az aluljáróban kéregető alkoholista hajléktalan.

ma 22:18
Ha neked megy akkor alá tudod támasztani azt, hogy ez a kormány szegénységbe taszítja és megbélyegzi azokat akiknek semmilyük sincs?
Mert nekem abból, hogy pl. hány cigány, fogyatékos dolgozik most és mennyi dolgozott mondjuk 2006-2007 környékén vagy épp hogyan változott a foglalkoztatottság a szomszédos országokban abból az jön le, hogy a Fidesz elég sokat tett a szegényekért, hátrányos helyzetűekért.
De ha te a sablonok felmondásán kívül tudsz mutatni példákat arra, hogy mondjuk Romániában, Szlovákiában, ... mennyivel gyorsabban csökkent a szegények száma vagy ott mennyivel jobb szegénynek lenni akkor azt szívesen megnézném.

6os én csak azt látom hogy egyre nagyobb sorok állnak a népkonyhák előtt, ingyenes ételért. És nem BMW-vel érkeznek a gulyáslevesért.. szorongatják a szakadt kis szatyraikat, főleg idősek és gyerekesek.
Igazi családbarát politika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!