Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek jó miniszterelnök...

Szerintetek jó miniszterelnök lett volna Márki-Zay Péter, ha megnyerte volna a választást?

Figyelt kérdés
márc. 25. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Nem.
márc. 25. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Igen.

A lehető legőszintébben mondom, úgy, hogy nem fűz hozzá, semmilyen viszony, a pártjának sem vagyok sem a tagja, sem aktivistája és még liberális is vagyok mellé, még ő keresztény konzervativ.

Ez az ember a lehető legjobb, amit az ellenzéki réteg 15 év alatt, ki tudott magából préselni.

Egy őszinte ember, akinek elhittem, azt, amit mond és egy kezemen, meg tudom számolni, hogy hány ilyen politikust látok ma az országban.

márc. 25. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Én is azt hiszem, hogy igen. Csak abból gondolom, hogy olyan sokféle iskolát elvégzett, az életnek olyan sok szeletére szerzett rálátást, hogy a racionalitás érzéke biztosan kimagasló ehhez a jelenlegi, csak a hasba lyukat beszélni képes miniszterelnökhöz képest.
márc. 25. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Ennél az aljas cigánynál jobb!
márc. 25. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Orbánnál jobb lett volna MZP. Mondjuk Orbánnál a Vona Gábor is jobb lett volna.
tegnapelőtt 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!