Vitájosi Eszter miért vallja be nyilvánosan, hogy nem riadnak vissza semmilyen aljasságtól politikai ellenfelek lejératására?
Ha valaki képes életszerűen gondolkodni, tudhatja ránézésre is, hogy ez képtelenség, ilyet nem mondhatott.
Nem véletlen, hogy a kérdező sem meri linkelni az igazságot.
Ez egy nagyon alja munka, persze valahol jellemző.
Nagyon jellemző az is, hogy valakik képesek komolyan venni ezt a hazugságot.
Mit mond el ez valakinek a reális helyzetértékeléséről, aki ilyet elhisz, ennyi erővel bármilyen balos szennylap agymosását beveszi, tehát semmit nem ér a véleménye. Nem lát tisztán, elvakítja a gyűlölet.
12. De csak ez egy elfogult megjegyzés.
Példa: Fidesz lejáratja Magyar Pétert.
Tény: csak elmondják róla a kendőzetlen igazságot.
Nyilván a balosoknak ez fáj.
De amit ennél a kérdésnél tapasztalhatunk, tényleg a legalja.
Kérdező reakciója, amikor kérik tőle a bizonyítékot:
"Keresd ki magadnak. Ez mem jótét szolgálat."
(Bizonyíték: a 3. válaszban ezt írta.)
Mi van? Nem neki kell bizonyítani a rágalmakat?
És tegnap óta nincs válasz.
Ha én belinkelem Vitályos Eszter szavait (azt, amit tényleg mondott egy felvételen), bocsánatkérés lesz?
Nem lesz. Ezen a szinten, hol lenne.
Magyar Péter is csak elmondja a kendőzetlen igazságot a Fideszről és azok politikusairól. Nyilván ez a Fideszeseknek fáj.
A Fidesz azt mondja, hogy Magyar Péter elvenné a 13. havi nyugdíjat. Ezzel szemben pont azt kommunikálja, hogy nem venné el.
Fideszesek ezért bocsánatot kérnek? Ugyan, ne is várjuk el tőlük, hogy beismerik a tévedésüket.
Tehát ki is az elfogult?
Magyar Péter mondhat bármit, egy szavát sem lehet elhinni.
Mellesleg a köztévében ugyanúgy elmondják Magyar Péter verzióját is, előtted sem titok, hiszen valahonnan tudod.
De ez milyen munka, a kérdező miért nem meri megmutatni a forrást, miért hazudott ekkorát a kérdésben?
Nem baj, hogy nem hiszed el egy szavát sem :)
Ettől szép a világ.
16. "Ettől szép a világ."
Nem szeretem az ilyen nyálas szövegeket.
Magyar Péternek a szeme sem áll jól, egyáltalán nem kelti ép ember benyomását. Számtalan részinformáció van róla, ami a régi munkatársakhoz, nőkhöz való furcsa viszonyát illeti és minden egy irányba mutat. Nem rendes ember. Rosszabb még Hadházy Ákosnál is.
18. Hagyd már ezt a nyálas szöveget, engem ne fárassz ilyenekkel!
Így minden hülye ki tudja magyarázni magát, közben némelyik szimplán csak ostoba, elvarázsolt, hülyeségekben hívő, vagy épp kezelésre szoruló mentális, nárcisztikus.
Annyi igaz általában, hogy hasonszőrű félnótások jól megértik egymást. De attól még nem nézzünk fel rájuk, inkább sajnáljuk némelyik szerencsétlent.
Gyűlölködés helyett lehet értelmesen beszélgetni is.
De bizonyos szint alatt úgy látom ez nem megy :)
Olyan aranyos vagy, hogy a felnézni szót használod. Ezek szerint magasabb szinten lévőnek tartasz engem mint magadat. Ez nagyon kedves tőled. Köszönöm. De én is csak egy ember vagyok mint te vagy a többi hasonszőrű félnótás cimborád akikkel megértitek egymást.
Nekem is vannak ilyen cimboráim. Ezért úgy gondolom mi is megértenénk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!