Budapesten hol van pontosan a Tisza párt központi irodája?
A párt központi irodájának címe: 3300 Eger, Dobó István utca 16.
Ez szerepel a bírósági nyilvántartásban. Hogy személyek vannak-e ott és mikor, nem tudom, de az irataikat, számláikat ott kell raktározni, mert az az elfogadott bejelentésük alapján a nyilvántartott székhely címük.
Hogy a szervezeti egységeik hol találhatók, az nem szerepel a honlapjukon. Igencsak online vannak jelen.
Természetesen ezeket az információkat, amiket írtok, én is megtaláltam, pontosabban én sem találtam semmit.
Az egri cím a párt eredeti alapításának idejéből származik, nyilván irreleváns a kérdésem szempontjából.
Nekem sem jutott eszembe ez a kérdés korábban, de tegnap megkérdezték tőlem és akkor tudatosult bennem, hogy fogalmam sincs.
Valóban lehet, hogy mindegy, de talán mégsem.
Meg tudom nagyon érteni azt is, hogy nem reklámozzák.
Mint szimpatizánst mégis érdekelne engem is.
Valahogy jobban érezném a kontaktus lehetőségét személyek és a sajtó számára is. Nem tudom megmagyarázni, de számomra izgalmas lenne, ha tudnám.
Az is szimbolikus valamelyest, hogy Karmelita...
Nyilvánvalónak tűnik, hogy ennek az információhiánynak mik lehetnek az okai, de talán az egyik az, hogy egyelőre nem érnek rá ezen változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!