Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Én gondolom rosszul, hogy az...

Én gondolom rosszul, hogy az összes régi párt Gyurcsány stílusban tud csak elintézni bármit is?

Figyelt kérdés

Néztem a Gyurcsányos minecraft videót, hogy mennyire fos lett a minecraft szervere, és összefüggést fedeztem fel a Fidesz között (nem csak ez, hanem az mszp, szdsz, stb.). Ők sem tudnak semmit sem normálisan elintézni. Az összes úgy áll hozzá, hogy ők mindenhez is értenek, és még véletlenül sem mondanák azt, hogy bocsi, én ezt nem tudom megcsinálni, mert nem értek hozzá, inkább szar munkát adnak ki a kezeikből, aztán megmagyarázzák. Az összes alatt azt értem, hogy a 90% ilyen.

Ehhez képest pedig Magyar Péter egy jó szervert hozott össze, pedig ő sem ért a minecrafthoz. Mindketten hozzáértőket béreltek fel, ennek ellenére mégis megvan a kiadott munkák közötti különbség. Szerintem a fentebb ecsetelt hozzáállás nem jellemző a fiatalabb pártokra, és ha nekik kell megcsinálni valamilyen feladatot, akkor azt jellemzően profin meg is csinálják.

tegnap 16:03
A kérdező szavazást indított:
Igazad van!
Rosszul látod!
5 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!