Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Valaki komolyan elhiszi a...

Valaki komolyan elhiszi a Tiszának, hogy ők majd egyedül leváltják a NER-t?!

Figyelt kérdés
Sem egy nagy ellenzéki összefogás, sem a Jobbik külön, senki sem volt képes erre. Nem is értem, hogy miért gondolják azt a naív magxarok, hogy a diktátorokat majd választások útján fogják leváltani?! 🤦 Putyint sikerült ?!

dec. 4. 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez amolyan utolsó utáni próbálkozás, hogy ez az ország demokratikusan megszabaduljon a Fidesztől.
dec. 4. 13:36
 2/14 árokpart ***** válasza:
75%
Mivel, hogy már a lakosság szinte egésze a TISZA pártot támogatja egy hasonló protestszavazás várható mint 2010-ben.
dec. 4. 13:40
 3/14 A kérdező kommentje:
2.Ezt max a tiszaszektások hiszik, rajtuk kívül senki más. 2022-ben ugyanezt mondtátok MZP-ről is....🤦
dec. 4. 13:43
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos van valami abban amit mondasz. De hát mi mást tudunk csinálni? Próbálkozni lehet.
dec. 4. 13:50
 5/14 árokpart ***** válasza:
37%
Kérdező! Hogy a csudába hsonlítod össze MZP-t Magyar Péterrel. Akkor két éve jólét volt és az emberek ideológiai alapon döntöttek a Fidesz mellett. Most hasonlóan rossz a helyzet mint 2009 decemberében ilyenkor.Mellesleg MZp nem tudott volna folyamatosan ezreket utcán tartani a téli napokban mindne nap. Egyszerűen nem is értem. Ma a lakosságna kvan elege nemcsak a kormányból, hanem az egész rendszerből.
dec. 4. 13:55
 6/14 A kérdező kommentje:
mindkettő elmebeteg, tényleg nem kell összehasonlítani, mert cdak párhuzam van közöttük
dec. 4. 13:58
 7/14 anonim ***** válasza:
64%
2, Nincs akkora emoji amekkorát ezen röhögtem, a lakosság szinte egésze támogatja, persze, valahol meseországban.
dec. 4. 13:59
 8/14 árokpart ***** válasza:
37%
7-es Mostanra már igen. Ez a mostani tél betett az embereknek, a lakosságnak.
dec. 4. 14:00
 9/14 anonim ***** válasza:
38%

Hogy sikerülni fog-e, azt majd meglátjuk, de ha igen, akkor az csak egyedül, nem összefogva kompromittálódott pártokkal sikerülhet.

Itt az összefogás nem pártszintű, hanem társadalomszintű. Az emberek a Tisza mögé állnak be, bennük látják a lehetőséget és az erőt.

dec. 4. 14:18
 10/14 A kérdező kommentje:
9. Nem fog, ahhoz már rég kiépült ez a rendszer. Előbb kellett volna felébredni
dec. 4. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!