A Tisza Pártra tényleg már csak a 18-30 éves korosztály szavazna, azokból is főként a bulizós fiatalok? Egyre inkább fordulnak el M.Pétertől.
A családosok, értelmiségek többsége az én körömben nem szeretik Magyar Péter bunkó lenéző lekezelő stílusát. Ahogy én sem. Egy nőt sem ismerek akinek ez szimpatikus lenne.
Na, de a fiatalok, főként a jobban éjszakai élők, meg a kevésbé moderált "bunkó" nagyszájúak körében kedveltebb M.Péter.
Nagy cégnél dolgozom, ismerem a kollégák véleményét. Én nem tagadom, nekem unszimpatikus M.Péter kocsmai stílusa. Nem való a politikába. A környezetemben, munkahelyen, fiaim edzésein a szülők között a tisztességesebbek nem kedvelik M. Pétert. Többeknek nem lenne vele gondja, ha kevésbé lenne ennyire kitárulkozó, de az elmúlt hetek történeései nekik is sok volt. Gondolom ők tartoznak a bizonytalanok körébe, akik azt se tudják, merre meddig.
Amúgy tudom, hogy ezen a fórumon a válaszolók 80%-a a törzsgyökeres ellenzéki, mert a kormánypártiak nem ide járogatnak, így nem is számítok szimpatikus véleményre.
" családosok, értelmiségek többsége az én körömben nem szeretik Magyar Péter bunkó lenéző"
Én meg azt tudom neked mondani, hogy vidéken, aki mezőgazdaságban, állattenyésztésben, kertészettel foglalkozik, azok szinte egytöl egyik Magyar Pétert támogatják, hiszen a Fidesz a teljes agráriumot (mindenestül) tönkre vágta. Elég sok vidéki ember ez, és Ők nem 20 éves bulikázó fiatalok, hanem akiknek köszönheted azt, hogy kenyér van az asztalodon.
Lassan már ők sem szavaznak MP-re
Sőt lehet MP se szavazna saját magára, ha látná hogy milyen
"A statisztikai tény az, hogy a Tisza szavazótábora egyre csak nő"
És még ő mondja másnak, hogy buborékot lát... Legtöbben egy kidurrant lufit látnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!