Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Tisza Pártra tényleg már...

A Tisza Pártra tényleg már csak a 18-30 éves korosztály szavazna, azokból is főként a bulizós fiatalok? Egyre inkább fordulnak el M.Pétertől.

Figyelt kérdés

A családosok, értelmiségek többsége az én körömben nem szeretik Magyar Péter bunkó lenéző lekezelő stílusát. Ahogy én sem. Egy nőt sem ismerek akinek ez szimpatikus lenne.

Na, de a fiatalok, főként a jobban éjszakai élők, meg a kevésbé moderált "bunkó" nagyszájúak körében kedveltebb M.Péter.

Nagy cégnél dolgozom, ismerem a kollégák véleményét. Én nem tagadom, nekem unszimpatikus M.Péter kocsmai stílusa. Nem való a politikába. A környezetemben, munkahelyen, fiaim edzésein a szülők között a tisztességesebbek nem kedvelik M. Pétert. Többeknek nem lenne vele gondja, ha kevésbé lenne ennyire kitárulkozó, de az elmúlt hetek történeései nekik is sok volt. Gondolom ők tartoznak a bizonytalanok körébe, akik azt se tudják, merre meddig.

Amúgy tudom, hogy ezen a fórumon a válaszolók 80%-a a törzsgyökeres ellenzéki, mert a kormánypártiak nem ide járogatnak, így nem is számítok szimpatikus véleményre.

dec. 3. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Inkább 18 - 50 éves korosztály nagyon nagy része. Az idősebb 60 feletti korosztálynál van jelenleg több (női) fideszes szavazó. De még van idő. Így is legalább 10%-al vezet és a mai Fideszes akció is hoz a Tiszának plusz százalékokat szóval.
dec. 3. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

" családosok, értelmiségek többsége az én körömben nem szeretik Magyar Péter bunkó lenéző"

Én meg azt tudom neked mondani, hogy vidéken, aki mezőgazdaságban, állattenyésztésben, kertészettel foglalkozik, azok szinte egytöl egyik Magyar Pétert támogatják, hiszen a Fidesz a teljes agráriumot (mindenestül) tönkre vágta. Elég sok vidéki ember ez, és Ők nem 20 éves bulikázó fiatalok, hanem akiknek köszönheted azt, hogy kenyér van az asztalodon.

dec. 3. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
11%

Lassan már ők sem szavaznak MP-re

Sőt lehet MP se szavazna saját magára, ha látná hogy milyen

dec. 3. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
10%
MP az új MZP. A zellenzék aktuális messiása. Majd lecseng és elfelejtik.
dec. 3. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mai balhét néztük együtt a haverokkal és mindannyian egyetártettünk abban, hogy ilyen viselkedés nem tolerálható semmilyen formában sem. Mármint a Menczeré, a fidesz kommunikációs igazgatójától azért többet várna az ember. Ez vérciki volt.
dec. 3. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, az, hogy te mit látsz a kis buborékodban, egyáltalán nem mérvadó. A statisztikai tény az, hogy a Tisza szavazótábora egyre csak nő, és ahogy MP egyre sikeresebb, már olyanok is Tisza-pártiak lettek, akiknek pár hónappal ezelőtt még egyáltalán nem volt szimpatikus MP.
dec. 3. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
15%

"A statisztikai tény az, hogy a Tisza szavazótábora egyre csak nő"

És még ő mondja másnak, hogy buborékot lát... Legtöbben egy kidurrant lufit látnak.

dec. 3. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
42%
Sikernek nevezhető tiszás szempontból, hogy a csökött agyú barom fidesz legalább már felismeri a lufit :D
dec. 3. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnos a munkahelyünkön sokszor politizálnak a “hozzáértők”. Nekem nem szimpatikus ez a Magyar Péter, , viszont nagyon sok munkatársam isteníti. Persze van néhány vérfideszes, őket nem érdeklik a tények, a tettek, sőt semmi sem. Csak a Fidesz van. Akik istenítik Magyar Pétert, azok egy része nem volt szavazni a Gyurcsányozás miatt. Akik ilyen-olyan pártra szavaztak most egyöntetűen Tisza pártosok. Ja, és aki a Dk-ra szavazott, az most is arra fog szavazni. Nekem pont jól jött ez a Menczer agresszió, és így ebben a háztatartásban biztos 4 Fidesz ellenes szavazat van, ami a legerősebb ellenzéki párt kap meg.
dec. 5. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!